P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

Játéktér
Fórumok : Alvilág Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
Purg8tory

A negyed leglátogatottabb táncos szórakozóhelye dobhártyaszaggató zenével, és annyi emberrel, akik között bátran eltűnhetsz elintézni ezt-azt. A bejáratnál ijesztő kétajtós szekrény áll, aki valójában bárkit beenged egy kis zöldhasú, vagy szabad bőrfelület felvillantásával - nemtől, kortól és modortól függően persze. Az italod őrizetlenül hagyása súlyos következményeket vonhat maga után. Hasonlóképpen a nyál-, és egyéb nedvcsere...

9 (2017.08.07.)
Dinch&Coffee

A Dinch&Coffee az a rendkívül fantáziadús névvel ellátott kis étkezde, ahol reggel friss kávéval, és egyéb szomjoltóval, valamint reggelivel, később pedig ebéddel és vacsorával várja a személyzet az utca népét. Potom pénzekért -, ami a minőséget eltekintve nem meglepő - kiszolgálnak bárkit, legyen csempész, android, vagy a kormány embere. Ha utóbbi vagy, kéretik vigyázni; vannak, akik nem nézik túl jó szemmel, ha munka helyett elégedetten szürcsölgetve ücsörögsz a babérjaidon. Valójában elég sokan vannak. Itt meg főleg.

21 (2017.08.03.)
Szeméttelep

A városfalak tövében meghúzódó hatalmas, mocskos területek szeméttelepként szolgálnak DC lakosainak. A kaotikus, és rendezettebb kacatkupacok közt kisebb-nagyobb konténerek és raktárépületek találhatók, de ajánlatos oldalba rúgni őket párszor, mielőtt túl későn derülne ki, hogy foglalt szállást választottál. Nem ritka jelenség a lomok közt böngésző csavargó és fosztogató, kincs reményében bóklászó lélek a szemét tengerében.

11 (2017.07.30.)
21

Ha a szeméyiségedhez illő külsőt szeretnél, a csábító külsejű protézisbolt mellett a 21 tárt karokkal, és többnyire steril tűkkel vár. Piercingek szúrására, tetoválások készítésére, sorozatszámok elmaszkírozása vállalkozik két férfi, és egy női munkatársunk a kicsiny üzlethelyiségben, garantálva, hogy innen csakis elégedetten távozol majd.

7 (2017.07.13.)
Sikátorok

Bizony DC keskeny utcácskái is megérnek egy misét. Vannak köztük szűkek, tágasak, nyirkosak, vérfagyasztóan sötétek, és neonfényben fürdők is. Ahogyan a főutcákról, innen is eltalálsz mindenhová, sokszor még több helyre is, mint gondoltad volna. Tudtad például, hogy ott egy titkos hackerlabor van? ...Elhagytad, a csapóajtót bezárták. Sebaj, barátocskám, talán majd máskor benézhetsz, ha esetleg nem tévedsz el újra.

7 (2016.05.10.)
Feketepiac

DC egyik nyomornegyedének azon része, ahol nyugodt szívvel továbbadhatod kétes úton szerzett portékáidat. Még csak kereskedői engedély sem kell hozzá! Jobb esetben a fakabátok is így gondolják, és nem akkor találják ki, hogy átvilágítsák a környéket, mikor épp kihalászod a hátizsákodból az illegális árut. *sóhaj* Milyen szépen szaladnak olyankor azokon a kurta lábakon! Pont, mint a patkányok.

17 (2016.03.28.)
Infern0
0 (-)

 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG