P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Elvállalható karakterek

Igénylés előzetes egyeztetéssel (a kapcsolódó karakter userénél)!

XY1 - férfi, 40-es. Apja nem is olyan régen nagy innovációval tört be a nagyjából száz éve kialakult android iparba, amikor bemutatta a "valódi érzésekkel rendelkező" gépekről szóló tervét. Ezek luxuscikknek számítottak, hiszen az androidok eredetileg az emberiség Harmadik Világháború utáni talpra állását segítették, és semmi szükségük nem volt érzelmekre. Nagyjából 20 évbe tellett, míg ezek az androidok is hétköznapibbá váltak, a kereslet-kínálat felment, XY1 pedig apja cégét továbbvíve (inkább üzletembernek, mint tudósnak született) milliárdokat kaszált. Az Utolsó Háborút követő androidellenes mozgalmakból rengeteg kára származott, de érvrendszerében inkább az új törvények erkölcstelenségét és barbárságát támadja. Követői egyre hangosabbak lesznek, beszédeit egyre több zsúfolásig teli köztér kíséri üdvrivalgással, de a közvélemény még mindig a mesterséges intelligencia ellen szól, így a legtöbb tüntetés erőszakba torkollik.

Ellenlábas támogatók - John Linwood karakterhez köthető, kinek a célja az androidok eltakarítása a Föld felszínéről, és ehhez megvannak a maga kis eszközei. Ezekből az agymosást (képletesen) tartja az egyik leghatásosabbnak, ergo, neki az a jó, ha minél nagyobb gyűlöletet, feszültséget és nagyobb tábort varázsol magának, s kevesebb rendszerellenest kell a szőnyeg alá besöpörni. Szükséges azt is tudni róla, hogy nem minden eseményhez adja a profilját, jobb szereti a tanácsadóival elrendeztetni a mocskos ügyeket, és ha számon kérik miatta, akkor csak megvonja a vállát, és kirúgatja az illetőt. Persze, az más kérdés, hogy nem éppen fájdalommentes körülmények között kell megígérnie, hogy tartja a száját mindarról, amit megtudott. Ezeken kérésre finomítok, mondjuk, eléggé kezdetleges kiindulási pontok még ezek számomra, de… ha már karakterkereső, akkor szívesen látok vállalkozó szellemű játékosokat és karaktereket, akik hajlandóak lennének a tanácsadói székek valamelyikét elfoglalni, vagy csak simán dolgozni egy jól menő vállalatnál, aminek a profiljában nem hivatalosan van benne a „tegyük el láb alól az androidokat” pont.

Bizalmasok - Robena Cane keres magának bizalmasokat. Nem gondoltam sokra, két-három ember, akik el tudják viselni a hirtelen kifakadásait, a nyomást, és hasznos tanácsokkal látják el a kialakult helyzeteket illetően (legyen az bármi. Ha a gyerek lábát leharapta egy kígyó, akkor is).

Calla X - Ethan Ashbourne karakterhez köthető, egy ex-feleség, akivel van egy közös gyereke, a hat éves Miles "Milo". Calla vált el Ethantől, mert szerinte a férfi nagyon megváltozott, és már nem volt képes vele élni; a gyermekelhelyezési perben végül Ethan nyert, ami Callának azóta is nagyon fáj, és gyűlöli érte Ethant. Milo minden hétvégét nála tölt.

Alana Reese - Seth Reese karakterhez köthető, aki a burkon kívül él Robena Cane csoportjával. Sethnek van egy nővére meg egy bátyja, a bátyjuk viszont nincs a csapattal, néhány éve lelépett egy fosztogató bandával bulizni, azóta nem látták. Mondjuk, amúgy sem kedvelték. A nővér akárhány éves lehet 23-35 között, fiús beállítottságú, kemény csaj, jó lövész, és tekintve, hogy szüleik nincsenek, egymásra voltak utalva már jóideje.

X Rhyne - Naida Rhyne karakterhez köthető, testvér, nincs megkötés.

XY4 - Naida Rhyne karakterhez köthető, haver, nincs megkötés.

Jeremiah Cane - Robena Cane karakterhez köthető, a nő öccse. Maximum 26 éves férfi, sokkal felszabadultabb és lazább, mint a nővére, jó a kapcsolatuk, Robena imádja a gyereket, és remélhetőleg ő is felnéz Robbie-ra (mert szórakozásból így hívja a nővérét). Vagy valami ilyesmi, a fantáziátokra bízom. Ott voltak egymásnak a bajban, sötöbö sötöbö.

Ryan "Seven" Shepard - Rowan Doyle társa, katonai célokból, legfőképp lövészetre kifejlesztett android. Részletek Rowan adatlapján.

Darwin Cohen - férfi, 20-as éveiben jár, Sanne McCain öccse, Cohen szenátor fia, a család feketebáránya. Megveti a politikát, az elitet, mindent, amibe született és ami körülvette őt, ennek pontos okait az igénylőre bíznám. Az biztos, hogy néhány éve egy nagy veszekedést követően elment otthonról, és minden kapcsolatot megszakított a családjával, azóta az alsóbb rétegben tengeti életét, mint szerelő.

Penelope Doyle (29)Rowan Doyle felesége, aki a burkon belül lakik, és megmutatja a világnak, hogy az etikus újságírás nem lehetetlen. Befolyásos szüleinek köszönhetően már szinte pályakezdőként D.C. egyik legnagyobb tévécsatornájának, az SBC-nek dolgozik, mint újságíró. Rowan a BDIS egy elit alakulatának tagjaként ugyanúgy hivatalos volt egy hat évvel ezelőtti estélyre, mint az elit újságíró; itt találkozott tehát Penny-vel, és rá három évvel már össze is házasodtak (Penelope ekkor huszonhárom esztendős volt). Rowant még ebben az évben kirúgták nem csak a BDIS-ből, hanem a burokból is, úgy, hogy még csak búcsút sem mondhatott a feleségének. Penny ennek ellenére továbbra is a felsőbb körökben mozog, és életcéljává tette, hogy kiderítse, mi volt az, amire a férje kis híján rájött – mit tudhatott a kormányról, amit ennyire nem szabadott volna kifülelnie. Penny jóban van számos más BDIS-es elit alakulatossal és egyéb fontos emberekkel, többek között Ariadne Garner texasi diplomatával (akivel egyébként valóban jó barátok), és John McCainnel, akit sokan a bevándorlásügyi szenátor örökösének tartanak. Bár Penny jó sok talpnyalást csinál, ezt mind az igazság és a férje érdekében teszi.

FC-nek ajánlanám Nathalie Emmanuelt vagy Rosario Dawsont (ismét opcionális). 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.06. 00:21
PROJECT DC

Várjuk örömmel elvállalható karakterötleteiteket!

PRdc


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG