P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 177 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek "Riot!" tetoválás a jobb csuklón; köralakú égési hegek végig a karokon
Tartózkodási jogosultság ELBÍRÁLÁS ALATT
Nick Amy


Tulajdonságok

Úgy tűnik, valahol a "morcos" és az "unott" állapotok között váltakozik a kedve, néha egy-egy lobbanékonysággal teli pillanattal fűszerezve.  Hangember, nagyot mond, hevesen ellenkezik, aztán ugyanezen ellenkezéseket puffogtatva cselekszik aszerint, amit kérnek tőle. A hozzáállása rendszerint negatív – neki soha semmi nem sülhet el jól, de úgyis teljesen mindegy, nem? Habár félig-meddig megvan a paraszti józan esze, leginkább az érzései irányítják, meg az, hogy épp mit akar, és hajlamos lobbanékonyan viselkedni, ha valami nem úgy sül el, mint szeretné. Néha nem tudja, mikor kell abbahagyni a szemtelenkedést, ami már nem egyszer bajba sodorta; egy része élvezi kitapasztalni, kinek hol vannak a határai. Mivel amióta csak megszületett, kívülálló volt, az úgy nevezett családja nem tartozott sehová, még egymáshoz sem, a mostani csoportban próbál hasznos lenni, és végre tartozni valahova. 


háttér

A DC-n kívüli pusztaság egy távolabbi pontján született, valahol egy romváros düledező pince-bunkerében. Már volt két idősebb testvére, Josh és Alana, akiktől később az élete függött. A szüleik, Joe és Emma, egy csapatnak sem voltak tagjai, főként azért, mert az apjuk mindenkivel szemben bizalmatlan volt, az anyjuk pedig valamiféle elferdített romantikát talált a "ketten a világ ellen" dologban, ezért vakon követte, egészen addig, míg tíz évvel később egy este, mikor Joe élelemszerző körúton volt, néhány számkivetett támadt rájuk, a nem létező készleteikért. Amikor megtudták, hogy nincs náluk semmi, puszta szórakozásból felgyújtották az összetákolt házat, ahol addig meghúzták magukat; Josh csak a két testvérét tudta kimenekíteni, az anyjukat már nem. Seth azóta is fél a tűztől, bár ezt egyrészt nem vallja be, másrészt későbbi okai is vannak. Joe nem bírta elviselni Emma elvesztését, legjobb megoldásnak az odakint kóborgók között keringő ilyen-olyan drogokat találta, a gyerekeit illető egyedi fegyelmezési módszerekkel (karon elnyomott csikkek, verés, éheztetés) és Josh emberszámba se vételével együtt. A legidősebb fiú hamar megunta ezt, és egyszerűen lelépett, a legutóbbi információik szerint egy épp ugyanolyan számkivetett bandával volt, mint akik rájuk támadtak. Habár Josh felé mind a ketten mérhetetlen dühöt éreztek, amiért ott hagyta őket, el kellett ismerniük, hogy az apjukat már nem lehet kibírni, így egyik este ők is megléptek. Seth Alanával együtt járta a kihalt tájakat, egyre frusztráltabban, ami a nővére parancsolgatásba bújtatott anyáskodását illette; az előző csoportjuknál, egy másik város közelében, volt egy időszaka, amikor egy radikálisabban bejutó csapattal tartott... Nem sült el jól, és a nővérével azóta sem beszéltek róla soha.
Két éve jutottak el DC-hez, és csatlakoztak Robena Cane csapatához.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.04. 17:35
Naomi


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******