P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 184 cm
Hajszín szőke
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek nincs
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Kaya


Tulajdonságok

Furcsa elegye a morcosságnak és a nagylelkűségnek, az a fajta, aki szemöldökráncolva, szinte gyilkos tekintettel adja át az adományát. Nehezen boldogul az érzelmek kimutatásával, szavakkal egyáltalán nem, tettekkel pedig néha félreérthetően adja a másik tudtára, hogy épp kedveli vagy sem. A felismerés annál könnyebben megy neki; gyorsan és nagy pontossággal térképezi fel az embereket, gesztusokból szűri le a véleményüket (a szavakra nem igen ad), és ugyanilyen hamar dönt arról is, érdemes-e foglalkozni velük. A fekete és fehér világában él, minden vagy jó vagy rossz, és ami rossz, az nagy valószínűséggel rossz is marad. Makacs és túl büszke, teljes szívvel hiszi, hogy a törvények jók, betartatásukért pedig tesz is. Merevsége ellenére nem zárkózik el az emberektől, és ha kell, beszél is, sőt, meglepően sokat viccelődik. Igaz, felettébb szarkasztikus és néhol gúnyolódó hangnemben. Ragaszkodó és törődő, túlzottan is az azzal a néhány emberrel, akiket eléggé kedvel hozzá, hogy összeráncolt szemöldökkel erőltessen rájuk egy pulóvert, nehogy megfázzanak. Hisz az igazságban, bár hogy pontosan mit is takar ez a kifejezés, azt ő is még csak megtapasztalja...


háttér

Ethan DC felső negyedében született, Jason és Willa Ashbourne gyerekeként. Jason a város bevándorlókat értékelő és letelepedési jogot adó osztályán dolgozott, meglehetősen lelkesen, egészen addig, míg négy évvel Ethan születését követően meg nem ölték – a mai napig nem egészen világos, miért ment le azon a napon az "alvilágba", arra a helyre, ahol a hatóságok értesülései szerint mindig is sok volt az illegális bevándorló és az ebből fakadó erőszak. A munkatársai szerint Jason mindig is magának való volt, ám nyilvánvalóan sajnálta a burkon kívül rekedteket, és talán ezzel kapcsolatosan szeretett volna elsőrendű tapasztalatokat szerezni. A férfi holtteste sosem került elő, csupán néhány személyes, véres holmi, lézengő szemtanúk és az eltűnése kísérti Ethant, aki épp emiatt választotta a "bűnüldözési" pályát. Mindig is jól teljesített a tanulmányaiban, nyomás alatt is, ennek megfelelően pedig szépen ívelt felfelé a pályája, egészen addig, míg huszonöt évesen be nem került a BDIS speciális alakulatába. Pont jókor jött az emelkedő státusszal egybefüggő emelkedő fizetés, ugyanis egy évvel korábban született meg a fia, Miles Ashbourne. Volt egy-két olyan éve ezt követően, amikor elhitte, hogy az élete szép, és hogy ezt még az sem tudja elrontani, hogy a féltestvérét, aki anyja második házasságából született néhány évre apja halálára, egyre nehezebb volt szemmel tartani. Azután a felesége, Calla egy este vacsora helyett azzal a hírrel várta haza, hogy el szeretne válni. Az indok Ethan "felsőbbrendű" viselkedése volt, az, hogy a nézetei a nőnek túl radikálissá, a kijelentései pedig túl rideggé váltak. A válóperben végül Milo felügyeleti jogát Ethan nyerte meg, végleg elásva kettejük kapcsolatát. Azóta igyekszik figyelni arra, hogy szélesítse a látókörét, informálódik a világról, és lassan jut arra a következtetésre, hogy amit régen biztosra tudott, talán nem is olyan biztos...

 

 

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.04.23. 15:56
Amy

Bemutatjuk: Ethan Ashbourne – a divatkatasztrófa nevű animációinkat.

Pedig jól áll neki a fekete.

Meg a meztelenség.

imageimage
imageimage


imageimage
imageimage
imageimage

2016.04.16. 23:05
Amy

180 kérdéses dolog

A word egy idő után kiírta, hogy túl sok a hiba, és nem jelzi őket, szóval...

2016.03.04. 10:50
Naomi


Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!