P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 178 cm
Hajszín barna
Szemszín zöld
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek két anyajegy: a bal arccsont alatt és felett, indázó tövis-/elvadult növény tetoválás a jobb felkar belsején
Tartózkodási jogosultság ELBÍRÁLÁS ALATT
Nick Kendra


Tulajdonságok

Erős, határozott kiállású nő, aki bátrabbnak tűnik, mint amilyen valójában. Magabiztos és független, ennek ellenére kikéri, és szüksége van olyan emberek véleményére, akinek ad a szavára, hiszen ő könnyen hajlamos figyelmen kívül hagyni az érzelmi tényezőket egy döntés meghozatalában. E szempontból - főleg, ha saját magára vezethető vissza a döntés - rendkívül szigorú, azonban ha "követőiről" van szó, képes rá, hogy visszavegyen a tempóból, és másra is figyeljen ambícióin kívül. Rendkívül célorientált ember, aki saját maga által felállított szabályokban hisz, általuk dönt arról, mi helyes, és mi nem. Külső megfigyelők számára az esetek nagy többségében érzelemmentesnek tűnhet, aki túlzottan realista szemlélettel van megáldva, és hűvös megjegyzéseivel megközelíthetetlen impulzusokat áraszt magából, ennek azonban mégis az ellenkezője az igaz. Legtöbbször azért távolságtartó, mert felhúzza a falait, amivel megóvhatja magát az emberek élesnyelvű kritikájától és elutasításától. Ezt kívül ugyan nem mutatja, de egyszerű, nyers szavak könnyen lerombolhatják az eleve bizonytalan talajon álló híres, erődítményszerű összeszedettségét.


háttér

Lincoln Cane ezredes két gyermeket és feleségét hagyta otthon a régi Bethesda területén, mikor megkezdődtek a háborúk. Valójában az ínséges idők előtt sem tartózkodott túl sokat felesége mellett, Robena viszont inkább, aki szívesebben töltötte idejét apjával, akire felnézett, mint az anyjával, aki naphosszat csak olvasott, hiszen semmi más dolga nem volt. Az ezredes nagy szerelme, a munkája után jöhetett csak a család, ezért nem meglepő, hogy sikeres volt abban, amit csinált. Fiának is ez a sors jutott volna, ha nem törnek ki a háborúk. Lincoln Cane úgy halt meg, ahogy szeretett volna, hősiesen, és mindig küzdve. Lánya, Robena szerette volna azt mondani, hogy anyja is hasonlóan hagyta el a halandó világot, de az igazság erős elferdítése lett volna, ha azt mondja, küzdött a betegség ellen. A hatvanas éveiben járó Mrs Cane magához ölelte a bőrrákot, így maradt magára a két Cane utód egy csapatnyi túlélővel a sivatagban, napról napra élve. Robena, aki vadászpilótának tanult volna, hamar rájött, hogyan kell a megfelelő dolgokat mondania egy seregnyi embernek; elég volt csak az apját utánoznia, s végül már észre sem vette, mikor Lincoln szavai helyett sajátjai hagyták el az ajkát. Öccse ebben előreengedte; látszólag sosem vágyott a vezetésre, ami családjára oly jellemző.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.04. 21:56
Naomi


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG