P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 170 cm
Hajszín szőke
Szemszín kék
Etnikum dán-amerikai
Megkülönböztető jegyek anyajegy a szája felett; a mosolya kicsit féloldalas
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Kaya


Tulajdonságok

A felszínen a megtestesült mintanő: csinos, bájos, adományestekre jár és mindenkihez van egy-két jó szava. Alig látni mosoly nélkül, vidám és kiegyensúlyozott, aki kiáll ugyan az emberi jogokért, de nem nagyon ért hozzájuk, inkább csak egy csinos pofi és egy adag pénz. Barátságos, kezdeményező, aki érdeklődik a takarítónő beteg kisfiának hogyléte felől, és támogatásáról biztosítja a burkon kívüliek életkörülményeit javító nonprofit szervezeteket. Minden társasági eseményen megjelenik, tündököl, és valahogy mindig a középpontba kerül – valahogy. Hívhatnánk tehetségnek, vagy még helyesebb lenne a rámenősség.
Amint eltűnnek a vizslató szemek, nem villognak tovább a kamerák, Sanne mosolya leolvad, nyusziszerű szemeibe pedig rideg ész költözik. Cseppet sem olyan buta, mint amennyire szeretné eladni magát; egyszerűen megtanulta, hogy az emberek nem szeretik azt, aki náluknál okosabb, így a legkönnyebben úgy jut célba, ha eltitkolja valódi intelligenciáját. És hogy mi a cél? Sanne sem biztos benne. Az viszont biztos, hogy saját maga a középpontja; egocentrikus, mindenben azt keresi, ez vagy az hogyan hat majd ki rá. Azt akarja, hogy fontos legyen, és hogy kénye-kedve szerint szórakozhasson, néha még férjénél is kompromittálóbb helyzetekbe kerülve, amik azonban nem kerülnek napvilágra. Mert egyszerűen nem lehet rá haragudni. 
Szép ruhákat akar, finom vacsorákat, tiszta utcákat, és ha ezért olyan helyzetbe kell kerülnie, amely mellé hatalom is áll? Eléri. És még a haja is tökéletesen fog állni.


háttér

Gazdag szülők első gyereke, ez sok dolgot megpecsételt az életében. Kiskorától kezdve a felsőbb százak közé tartozik, akinek soha nem kellett megtapasztalnia a kinti világ bárminemű szörnyűségeit. Az anyakönyvi kivonatában még a Cohen vezetéknév szerepel; az apja a hírhedt bevándorlásügyi szenátor, aki sosem fárasztotta magát azzal, hogy jó férj vagy apa próbált volna lenni. A kapcsolatuk a mai napig is inkább hasonlít egy nagybáty-unokahúg viszonylatra, Sanne sosem tudta komolyan venni az apját.

Mindig élénk gyerek volt, csinos ruhákba járt, házasságában boldogtalan anyja a kislány nevelésére fordította minden idejét, aki így megszokta, hogy folyton lebzselnek körülötte és bókokkal halmozzák el.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.29. 21:58
Kaya


2017.07.06. 20:18
Kaya
Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG