P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 163 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum afgán-amerikai
Megkülönböztető jegyek -
Tartózkodási jogosultság ELBÍRÁLÁS ALATT
Nick Maegar


Tulajdonságok

A személyisége tükrözi mindazon sarkalatos pontokat, amely a túléléshez szükséges. Nyugalma olyan, akár a végtelen, csendesen hullámzó óceán, és a viszonylag jó felismerő képességével pontosan fel tudja térképezni azt, mikor kell csukva tartania a száját vagy éppen egy kínos szituációban kámforrá válnia. Nem mondható kifejezetten visszahúzódónak, azokkal szívesen barátkozik, akiket már jobban megismert a hónapok vagy évek folyamán. Szereti felderíteni azokat, akiknek fordítva görbül a mosoly az ajkukra, még ha ez alapos fejtörést is okoz számára; ennek ellenére nem mondható teljes értékű önfeláldozónak, egy csipetnyi önzőség mindig motoszkál benne, a kulisszák mögött. Amit a fejébe vesz, amellett makacsul kitart, szavak nélkül is. Emellett van benne egy leheletnyi pesszimizmus, amit néha egy kis fekete humorral koronáz meg. Önmagában szakadatlanul elemez, összerak, időnként tépelődik, de a világért sem vallaná be másoknak. (Ahogy azt sem, hogy időnként szüksége lenne egy kiadós ölelésre.)
A szó szoros értelmében nem bátor, ódzkodik a pisztolytól (főleg attól, hogy a bénázások közepette lábon lövi magát), szereti, ha az események békés mederben folynak. A csatáit maximum szóban, nem tettben vívja meg. Viszonylagos zárkózottsága ellenére a tekintete nyitott könyv, még ha a vonásait igyekszik is kontrollálni. A körülményeknek köszönhetően talán egy kicsit koraérett, nem ma jött le a falvédőről, így az átlagnál nem ostobább.
Csak a fogát szívva ismeri be a hibáit; nem bírja az őt érő kritikákat. Pedig néha átesik a ló túloldalára, meg elég szőrszálhasogató tud lenni, ha a békés óceán, ami a nyugalmát szimbolizálja, úgy dönt, ideje dagályként előrenyomulni.


háttér

>> Anno tizenhét évvel ezelőtt, mikor Genevieve Morgan meglátta a napvilágot, még nem is sejtette, miféle világba pottyant azáltal, hogy a háborús esztendők lassan a végükhöz értek, s mindez megpecsételődött mindazzal, amit mások nukleáris Télnek, de ő maga csak egy közel tízévnyi jeges borzalomnak hív, noha a korai kezdetekre nem igazán emlékszik. A leukémiával küzdő édesanyját ideje korán vesztette el, így az édesapjára maradt teljes egészében a nevelése, akit már annak előtte is rajongásig bálványozott, de ez által a kötődése még inkább szorosabbra fűződött.
 
>> A Tél beköszöntével egy kolóniához csatlakoztak a nagynénje családjával együtt, s a kezdeteket közösen vészelték át, egészen addig, mígnem a Tél mellett édesapja betegsége is beintegetett az ablakon. Hatalmas szerencséjére pont ez idő tájt épült meg a Burok, s az általa nem ismert múltnak köszönhetően az apja bebocsájtást nyert – ő nélküle. Noha a szíve legbelül vérzett, hosszas rimánkodások után sikerült rávennie, hogy éljen a lehetőségével; jobban szerette volna az édesapját egészségesen, bár távol tudni, mintsem halottnak.
 
>> A további években a nagynénjével, Gemmával, illetve annak férjével maradt, akik jobb híján a pótcsaládot jelentették számára onnantól kezdve. Az idő előrehaladásával a kolónia népessége hol csökkent, hol pedig növekedett (bár ez utóbbi nem feltétlenül volt jellemző), a velük levő emberek közül azokat ismerte, akikkel Gemmáék is szóba elegyedtek, mégsem törekedett arra, hogy bárkivel is közelebbi kapcsolatot ápoljon. A körülmények nem kifejezetten adtak lehetőséget arra, hogy akárkit megszeressen, mert be nem vallottan tartott attól, hogy őt is elveszti előbb vagy utóbb.
 
>> Éppen a tizennegyedik életéve felé tartott, mikor a Tél visszahúzódott, s immáron a meggyérült kolónia a szélrózsa minden irányába szétszéledt. A burkon kívül pedig aligha veszélytelen két idősödő és egy éppen tinédzser számára, egyedül, mindenféle fegyver nélkül, miközben többen is úgy döntöttek, ideje beizzítani a rablópandúr játékban bizonyított tehetségüket, immáron élesben. A túlélés érdekében csatlakoztak Robena Cane csapatához.
 
>> Mára Genevieve szilárdabb elhatározásokkal és a kezdetleges félénkségét félig-meddig levetkőzve áll meg a talpán úgy, ahogy tud. Érdekli valamennyire a gyógyítás, így amennyiben kedve és ideje engedi, szívesen segédkezik Tessa mellett, hogy ellesse a fortélyokat, és mellette igyekszik egy olyan kamasz életét élni, amilyen csak megadatik a burkon kívül. Még ha az nem is fenékig tejfel.
 

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.31. 23:02
Darcy


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******