P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 163 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum afgán-amerikai
Megkülönböztető jegyek -
Tartózkodási jogosultság ELBÍRÁLÁS ALATT
Nick Maegar


Tulajdonságok

A személyisége tükrözi mindazon sarkalatos pontokat, amely a túléléshez szükséges. Nyugalma olyan, akár a végtelen, csendesen hullámzó óceán, és a viszonylag jó felismerő képességével pontosan fel tudja térképezni azt, mikor kell csukva tartania a száját vagy éppen egy kínos szituációban kámforrá válnia. Nem mondható kifejezetten visszahúzódónak, azokkal szívesen barátkozik, akiket már jobban megismert a hónapok vagy évek folyamán. Szereti felderíteni azokat, akiknek fordítva görbül a mosoly az ajkukra, még ha ez alapos fejtörést is okoz számára; ennek ellenére nem mondható teljes értékű önfeláldozónak, egy csipetnyi önzőség mindig motoszkál benne, a kulisszák mögött. Amit a fejébe vesz, amellett makacsul kitart, szavak nélkül is. Emellett van benne egy leheletnyi pesszimizmus, amit néha egy kis fekete humorral koronáz meg. Önmagában szakadatlanul elemez, összerak, időnként tépelődik, de a világért sem vallaná be másoknak. (Ahogy azt sem, hogy időnként szüksége lenne egy kiadós ölelésre.)
A szó szoros értelmében nem bátor, ódzkodik a pisztolytól (főleg attól, hogy a bénázások közepette lábon lövi magát), szereti, ha az események békés mederben folynak. A csatáit maximum szóban, nem tettben vívja meg. Viszonylagos zárkózottsága ellenére a tekintete nyitott könyv, még ha a vonásait igyekszik is kontrollálni. A körülményeknek köszönhetően talán egy kicsit koraérett, nem ma jött le a falvédőről, így az átlagnál nem ostobább.
Csak a fogát szívva ismeri be a hibáit; nem bírja az őt érő kritikákat. Pedig néha átesik a ló túloldalára, meg elég szőrszálhasogató tud lenni, ha a békés óceán, ami a nyugalmát szimbolizálja, úgy dönt, ideje dagályként előrenyomulni.


háttér

>> Anno tizenhét évvel ezelőtt, mikor Genevieve Morgan meglátta a napvilágot, még nem is sejtette, miféle világba pottyant azáltal, hogy a háborús esztendők lassan a végükhöz értek, s mindez megpecsételődött mindazzal, amit mások nukleáris Télnek, de ő maga csak egy közel tízévnyi jeges borzalomnak hív, noha a korai kezdetekre nem igazán emlékszik. A leukémiával küzdő édesanyját ideje korán vesztette el, így az édesapjára maradt teljes egészében a nevelése, akit már annak előtte is rajongásig bálványozott, de ez által a kötődése még inkább szorosabbra fűződött.
 
>> A Tél beköszöntével egy kolóniához csatlakoztak a nagynénje családjával együtt, s a kezdeteket közösen vészelték át, egészen addig, mígnem a Tél mellett édesapja betegsége is beintegetett az ablakon. Hatalmas szerencséjére pont ez idő tájt épült meg a Burok, s az általa nem ismert múltnak köszönhetően az apja bebocsájtást nyert – ő nélküle. Noha a szíve legbelül vérzett, hosszas rimánkodások után sikerült rávennie, hogy éljen a lehetőségével; jobban szerette volna az édesapját egészségesen, bár távol tudni, mintsem halottnak.
 
>> A további években a nagynénjével, Gemmával, illetve annak férjével maradt, akik jobb híján a pótcsaládot jelentették számára onnantól kezdve. Az idő előrehaladásával a kolónia népessége hol csökkent, hol pedig növekedett (bár ez utóbbi nem feltétlenül volt jellemző), a velük levő emberek közül azokat ismerte, akikkel Gemmáék is szóba elegyedtek, mégsem törekedett arra, hogy bárkivel is közelebbi kapcsolatot ápoljon. A körülmények nem kifejezetten adtak lehetőséget arra, hogy akárkit megszeressen, mert be nem vallottan tartott attól, hogy őt is elveszti előbb vagy utóbb.
 
>> Éppen a tizennegyedik életéve felé tartott, mikor a Tél visszahúzódott, s immáron a meggyérült kolónia a szélrózsa minden irányába szétszéledt. A burkon kívül pedig aligha veszélytelen két idősödő és egy éppen tinédzser számára, egyedül, mindenféle fegyver nélkül, miközben többen is úgy döntöttek, ideje beizzítani a rablópandúr játékban bizonyított tehetségüket, immáron élesben. A túlélés érdekében csatlakoztak Robena Cane csapatához.
 
>> Mára Genevieve szilárdabb elhatározásokkal és a kezdetleges félénkségét félig-meddig levetkőzve áll meg a talpán úgy, ahogy tud. Érdekli valamennyire a gyógyítás, így amennyiben kedve és ideje engedi, szívesen segédkezik Tessa mellett, hogy ellesse a fortélyokat, és mellette igyekszik egy olyan kamasz életét élni, amilyen csak megadatik a burkon kívül. Még ha az nem is fenékig tejfel.
 

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.31. 23:02
Darcy


A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!