P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 187 cm
Hajszín barna
Szemszín barna
Etnikum olasz-amerikai
Megkülönböztető jegyek -
Tartózkodási jogosultság DC szülött
Nick Darcy


Tulajdonságok

A washingtoni egyetemi élet bármely körében megfordulva egész biztosan bele fogsz botlani ebbe a srácba, de ha mégis elkerülöd, legalább a nevével biztosan fejbe dobnak majd. Nagyjából ugyanakkora eséllyel fogsz a legújabb botrányáról hallani, mint a legutóbbi diákönkormányzattól kapott elismeréséről – mikor mihez van kedve az örökké népszerű öregdiáknak.
Reid kreatív gondolkodó, aki minden akadályban izgalmas kihívást lát. Hamar elunja magát, ha nem éri kellő mennyiségű impulzus, ezért túlcsorduló mentális energiáját vagy szemtelen poénkodással és szabályszegéssel vezeti le, vagy pedig értelmes és produktív módon – ezért bármilyen közösségbe is kerül, Reid azonnal magára vállalja a szervező szerepét, minden adódó problémát a lehető legnagyobb hatékonysággal kezelve, legyen az gyakorlatbéli vagy interperszonális. Vezéregyéniség, aki szívén viseli az egész közösség sorsát, és erős benne a hovatartozás érzése. Jó érzéke van az emberek motiválásához, a saját lelkesedésével fertőz; ha máshogy nem megy, csipkelődéssel ébreszti fel másokban a versenyszellemet. Ez a képessége jó csapatszervezővé teszi, aki mindig a közösségen belüli egyensúly fenntartásán iparkodik, ha kell, két mosolyszünetet tartó fél között közvetítve.
Bár nem nevezném zseninek, Reid villámgyors gondolkodó, aki erőfeszítés nélkül dobálózik spontán visszavágásokkal vagy éppen innovatív ötletekkel. Elsősorban jó kommunikátor, tárgyalás és alkudozás közben főképp elemében van, és mindig megtalálja a módját, hogy az adott üzletből minden fél nyertesen jöjjön ki – elégedetté teszi ugyanis, ha mások is elégedettek.
Barátkozó típus és megnyerő személyiség, az érzelgés és a dráma azonban nem az ő műfaja – ehelyett szellemes megjegyzéseken és közösségi ötletrohamokon keresztül közeledik másokhoz. Kíváncsi, érdeklődő jellem, és nagy tiszteletben részesíti azokat, akiknek szerinte elég a tehetségük van ahhoz, hogy jobb hellyé tegyék a Földet.
Talpraesett, magával ragadó társaság, a környezetét is berántja a saját világába, amely izgalmas ötletekkel és lehetőségekkel teli. Ebben a világban minden megtörténhet, és mindenki képes mindenre, ha eléggé akarja – bizony, Ridley Coleman menthetetlenül idealista. Hisz benne, hogy az ötletek igenis meg tudják változtatni a világot, márpedig a mai világon szerinte sok változtatni való van. Elvárja az elégedetlenektől, hogy cselekedjenek, és ő maga is igyekszik a saját sorsának alakítója lenni: kihasználja az adódó lehetőségeket és eltökélt módon tartja szem előtt a célját. Minden tőle telhetőt megtesz, hogy a kormányellenes oldalt győzelemre segítse, és mára már a forradalom gondolata foglalkoztatja őt a legtöbbet.
Sok mindenre nincs azonban rálátása, és hajlamos a szabályokat a saját érdekei szerint csűrni-csavarni. Sziklaszilárd erkölcsi meggyőződései az ítélőképessége elvakításával fenyegetnek, ráadásul nem sok kivetnivalót lát a szélsőbaloldali ideológiákban, legyen szó autoritarizusról vagy éppen libertarianizmusról. Idealista, a szürke árnyalataira vak gondolkodásmódjától sosem álltak messze a radikális eszmék, ez pedig jóakarata ellenére is befolyásolhatóvá és akár veszélyessé teheti.


háttér

A Coleman família egy tapodtat sem mozdult D.C. közeléből, még akkor sem, amikor a fél kontinenst eltörölte egy atomrobbanás. A külvárosi házacskában volt ugyanis minden, ami valaha fontos volt a számukra, és ha egyszer a család feje, az öreg Theodore Coleman megmakacsolta magát, abból bizony nem engedett. A világ minden kincséért sem adta volna a romhalmazt, amelyet még valamelyik ükapjától örökölt, és amely generációkat látott pólyásból felnőtté cseperedni – már aki megérte azt a kort.
 
A rózsaszín tapétás, fiúbandák posztereivel kiplakátolt szobácska volt az egyetlen fennmaradó emlék a kislányról, aki korábban lakta azt, és aki a robbanás pillanatában a családjától távol, egy nyári táborban tartózkodott, a bomba hatáskörébe eső Bostonban. A házat elhagyni olyan lett volna, mint végleg búcsút inteni Mara Colemannek, amire a családapa még korántsem állt készen. A feleségét és két gyermekét szintúgy megrázta a középső testvér elvesztése; magától értetődő módon nem szerettek volna rögtön a családfőről is lemondani, ezért a menedékhelyre települést elutasító Theóval maradtak, a régi házukban.
 
A család évekig kérlelte a férfit arra, hogy belássa, milyen ártalmas is az egészségre, ha egyes-egyedül maradnak a hóval borított szomszédságban, ahol már a madár sem jár, helyette azonban megtalálják az újra tért hódító vadvilág kártevői. Theo csináld-magad csapdákkal szerelte fel a telket, és minden éjjel puskával aludt – a felesége egyébként sem foglalta többé a helyet az ágyukban, mivel látni sem bírta a férje képét. Legidősebb fiuk, Ridley hasonlóan érzett iránta, és napról napra növekvő megvetéssel szállt szembe apja gyengeségével és önző felelőtlenségével.
 
Teltek a hónapok, de Theo továbbra sem mutatott hajlandóságot arra, hogy megbékéljen a múlttal, sőt: egyre több időt töltött Mara szobájában kuksolva. Ridley időközben elérte azt a fázist, amelyben hajlandó lett volna faképnél hagyni az apját, csak hogy egy menedékhelyen biztonságban tudhassa magát, de egy takarót vagy egy tányér levest sem vetett volna meg. Az anyja és húga eleinte természetesen ódzkodtak a gondolattól, hogy megváljanak a megkergült családfőtől, de egy csapat banditával való találkozással később már ők is Reid nézeteit osztották.
 
Így történt, hogy a legidősebb fiú vált az új családfővé. Az anyjával és a húgával egy helyi búvóhelyre költöztek, ahol állami támogatással folyt a túlélők ellátása. Nem volt ötcsillagos a hely, de az ember legalább nem szenvedett harmadfokú fagyási sérüléseket, akárhányszor leheveredett a matracára. Theodore-t azóta sem látták, amiért Reid valamilyen szinten a mai napig hibásnak érzi magát, de szentül hiszi, hogy helyesen döntött.
 
Reid a középiskolát már a burok alatt járta ki, és négy évig a vitaklub lelkes tagja volt. A négy év végén kifogástalan eredményei állami ösztöndíjat nyertek neki a District of Columbia University-re, ami tulajdonképpen D.C. egyetlen felsőoktatási intézménye. Mire megkezdte jogi tanulmányait, már nyakig volt a washingtoni politikában, és ahogy a lakosság elég nagy része, ő is elégedetlenül figyelte a fokozatosan diktatúrába átcsapó kormány áskálódását.
 
Azóta a washingtoni oligarchák teljhatalmat építettek ki a város felett, és Reid jobban utálja a rendszert, mint valaha. Nyíltan természetesen nem emel szót, mivel ezzel nem csak az ösztöndíját, de az életét is kockáztatná – a színfalak mögött azonban már négy éve folyik a szervezkedés.
 
Az egész négy éve kezdődött abban a középiskolában, ahova Reid maga is járt. Végzős volt, amikor megütötte a fülét egy hír, miszerint az informatikaklub a dobogó tetejére állt egy neves innovációs versenyen, a saját fejlesztésű tűzfalukkal. A kocka klub tagjai nem igazán tudták mire vélni, amikor az általuk csak látásból ismert Reidtől meghívást kaptak az egyik népszerű focis kölyök villájában tartandó házibulijára, de a mentorukként funkcionáló egyetemi gólya, Kyle rávette őket, mondván, hogy rájuk fér egy kis... társaság.
 
A bulin az infóklub egész éjjel Reid társaságát élvezhette, aki egy hideg sör felett alapos interjúnak vetette alá őket, majd feldobta a népszerű témát, miszerint a kormány egy kalap guanó. Erre aztán minden jelenlévőnek megeredt a nyelve, elvégre D.C. lakosait egy dolog köti össze, és az a politikusok iránti közös utálat. Amint a kellő hangulatba került a társaság, Reid felvetette nekik az ötletet: mi lenne, ha ezúttal nem tűzfalat építenének, hanem tűzfalat támadnának?
 
Így alapult meg a Tau Kappa Kappa diákszövetség, melynek a DCU kampuszán áll az épülete, tagjai pedig az egykori infóklubosok mellett Kyle és Reid, avagy Washington. A diákok ugyanis az USA alapító atyáinak vezetékneveit használják kódnévként, az általuk alapított diákszövetség pedig a Harmadik Kontinentális Kongresszus elnevezést kapta — ennek rövidítéséről kapta görög nevét is. A kormányellenes szerveződés ritkán profitál online akcióiból, de szívesen siet D.C. bajba jutott lakosainak segítségére, végcélja pedig a kormányellenes ellenállók győzelemre segítése. A TKK jelenleg kizárólag informatika szakos egyetemistákból és a joghallgató Reidből áll, aki inkább a profikra hagyja a gépelést, így leginkább a szóvivő és kapcsolattartó szerepét tölti be. 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.31. 19:50
Darcy

2017.07.31. 00:05
Darcy

   

   


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******