P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 174 cm
Hajszín festett vörös (szőke)
Szemszín zöld
Etnikum görög-amerikai
Megkülönböztető jegyek élénkvörös haj
Tartózkodási jogosultság kitaszított
Nick Darcy


Tulajdonságok

Jenny könnyed lelke nem bírja sokáig a Földhöz ragadva – palackba zárt lepke módjára vergődik az üvegben, arra várva, hogy szabadjára engedjék, ugyanis minden pillanatban szárnyalni akar. Szó szerint. Genesis már kislány kora óta szerelmes a repülésbe, és elég sokáig semmi más nem foglalkoztatta, mint az ég. Évek óta rajzol kondenzcsíkokat a horizontra, és eddig még sosem sikerült megunnia; lételeme ugyanis a szabadság.

A katonaságban töltött évei sokat keményítettek azon a lázadó, tizennyolc éves fején, így már kvázi felnőttként lépett a korlátozásokkal és felelősséggel teli sivatagi évekbe. A legnagyobb hatást a Tél gyakorolta rá, amely megtanította arra, hogy nem csak magára, hanem másokra is vigyáznia kell – ez viszonylag új dolog a számára, mivel soha életében nem volt törődő jellem; örökké a saját és csak a saját céljait üldözte, ugyanis Jenny alaptermészetébe bele van kódolva az önállóság: világéletében talpraesett teremtés volt, aki habozás nélkül fejest ugrott a kihívásokba, és ha tehette, magához ragadta a kezdeményezés lehetőségét. Az évek sokat érleltek örökké élelmes természetén, de Jenny alapjában véve mindig ugyanaz a leleményesen zöldellő szempár és minden irányba szálló oroszlánsörény marad.

Az évek realizmussá keményítették ugyan optimizmusát, de Jenny-nek istenadta tehetsége van ahhoz, hogy minden helyzetben megtalálja a kapaszkodót, és született opportunista módjára hasznát vegye annak. Leginkább egy markába röhögő, minden hájjal megkent rókához hasonlítanám, akinek jó érzéke van a szélhámossághoz, de szerencsére Jenny ezt inkább hülyéskedésre használja, mintsem ármánykodásra. Éles eszét szellemes megszólalásokkal köszörüli, higgadt találékonyságának az üzletelésben veszi hasznát, a katonaságban elsajátított képességeit pedig a túlélésre fordítja. Az évek során sokat veszített régi beszélőkéjéből, de igyekszik megőrizni derűlátását. Egyik legfőbb hibája a vakmerősége, a másik pedig a makacssága – ezek, na meg a körülmények vakították el eléggé ahhoz, hogy épp a rossz oldalra álljon, és még csak észre se vegye.


háttér

Genesis Bennett (née Genesis Iliopoulos) története jóval az apokalipszis előtt kezdődik. Jenny népes, összetartó családba született, friss házasok első eredményeként. A szülei mindketten görög származásúak voltak, családjaiknak a második Államokban született generáció tagjai. Jenny-t még két kölyök követte, akik már gyerekbarát, kertvárosi házban látták meg a napvilágot, Baltimore egy középosztályt vonzó szomszédságában.

Jenny diákévei átlagos módon teltek, éppen úgy, ahogy azt az ember elvárná egy olyan nőtől, akinek még harminchárom évesen is bohéman vöröslik a feje. Életében először ötévesen repült, amikor a szüleivel és öccsével családi vakációra repültek Hawaii-ra. Jenny-nek világéletében vágott az esze, mint a borotva, de a tanuláshoz sosem volt benne elég önfegyelem. Ahelyett, hogy rászánt volna még négy évet egy diplomára, hogy jelentkezhessen a légierőhöz, ő a hadsereg rövidebb és könnyebb programját választotta; azzal azonban nem számolt, hogy a katonaság ezen ágában alig repülhet az ember – ha mégis kerül sor akcióra, azt pedig főként a földi csapatok felett őrködve kell végezni.

A hadseregben Jenny két évet megfigyelő repülőgépek vezetésével töltött, ezalatt az idő alatt már javában folyt a hidegháború, aminek – mint tudjuk – az atom ledobása vetett véget. Jenny tehát mindössze két évet repült, mielőtt húsz évesen a poszt-apokaliptikus hósivatag közepén találta volna magát.

A nukleáris tél nagy részét is a katonaságnál töltötte, ugyanis az elején még volt valami nyoma az USA egykori kormányának, amely mindent megtett, hogy a túlélőket fedezékbe szállítsa és menedékhelyeket állítson fel, ehhez pedig a katonaság volt az egyik legfőbb végrehajtó ereje. Hamarosan az állam maradékai is szétszóródtak és kibontakozott a teljes káosz, úgyhogy Genesis otthagyta a katonaságot és visszatért a családjához, akikkel csatlakoztak egy Baltimore helyén felállított kolóniához, és itt vészelték át a Telet. Három évvel a tízéves Télben Genesis beleszeretett egy férfiba, aki szintén a kolóniában telepedett le, és Alecnek hívták. Három éve voltak szerelmesek, amikor becsúszott egy nem tervezett koraszülöttük, aki egészségügyi ellátás híján két napig bírta a hideget. Ezt Jenny és Alec kapcsolata sem vészelte túl, és a nőnek jó időre elment a kedve az ismerkedéstől.

Genesis már harminc éves volt, amikor D.C. burka megépült, és a BDIS ismét szerveződésbe kezdett. Katonaként az új állam is igényt tartott a szolgálataira, ezért hamar belépőt nyert az ózonréteg alá, a családja azonban a várólistákra került. A helikopterek a BDIS-nél a légierőhöz tartoztak, és ugyanúgy a határőrség kiegészítéseként funkcionáltak, ahogy az USA seregénél is. A BDIS-nek Genesis túl idős volt ahhoz, hogy repülőgépeket vezessen, ezért az elmúlt három évben már csak helikopterekkel vagy rakomány- és felderítő gépekkel repült, azokkal is többnyire kísérő és megfigyelő feladatokat látott el (csaták híján). Ez persze nem azt jelenti, hogy veszélytelen vállalkozásokról lenne szó, mivel Genesis a jobb fizetés (és nagyobb élvezet) érdekében folyamatosan fontos konvojok kíséretét vállalja, amelyeket a burkon kívüli félkatonai szervezetek folyamatosan rablással fenyegetnek. Emellett olykor fontos személyek magángépeit is kíséri – férje, Lucas legnagyobb bánatára.

Lucassal a BDIS barakkjain belül futottak össze, és hamar megtalálták a közös hangot. Jenny harminc évesen már eléggé sürgette a házasságot, a családcentrikus férfit pedig nem kellett sokat győzködni, így Genesis Iliopoulosból hamar Genesis Bennett lett. Lucas anno katonából járőrré avanzsált, és volt olyan szerencsétlen, hogy egykori bajtársával, Gabriel Morgannel egy őrsre került. Morganről az egész őrs tudta, hogy beleőrült az apokalipszisba, amelynek közepette a kislányát is elveszítette, ezért is repült a BDIS-ből. Lucas gyakran említette odahaza a gondnok aktuális elmebajait, amiken Jenny-vel is jókat mosolyogtak, mígnem egy nap Lucas páli fordulatot tett, és elkezdte ugyanazokat az őrültségeket szajkózni, amelyeken régen csak vidult.


Lucast hamarosan elérte az inkvizíció, és megfosztották a tartózkodási jogosultságától. Az ekkor még várandósságáról nem tudó Mrs. Bennett becsörtetett a körzet rendőrállomására, hogy konfrontálódhasson a gondnokkal, akit annyira váratlanul ért Lucas elbocsátásának híre, hogy még a felmosást is felfüggesztette. Figyelmeztette ugyan a nőt arról, hogy egy sikertelen magánakció következményekkel fog járni, de rögtön fel is ajánlotta neki, hogy ellátja olyan elérhetőségekkel, amik a segítségére lehetnének a férje holléte utáni nyomozásban.


Genesis így felvette a kapcsolatot a TCC nevezetű kormányellenes hacker csoporttal, akik névleges összegért cserébe hajlandóak lettek volna megpróbálni átírni Lucas fájljait, mintha az egész meg sem történt volna. Az akció sikerességéhez az kellett volna, hogy: 1) Genesis sikeresen engedélyt szerezzen ahhoz, hogy sétára vagy próbarepülésre vigyen egy repülőgépet. 2) a nonprofit szervezet sikeresen megzavarja és megszakítsa az irányítóközpont és a gép közötti kapcsolatot. 3) Genesis idejében elérjen abba az észali határon álló intézménybe, ahol a burokból emigrálókat 24 óráig felügyelet alatt tartották, hogy különböző papírmunkákat elvégezhessenek, és hogy a hozzátartozók látogatására vagy nagyon ritka esetben óvadékára várjanak. A terv többi részét már nem is részletezném, mert az egész a kettes pontnál elbukott, ugyanis a gép visszatért az irányítóközpont radarjára, és amint Genesis földet ért a határmenti leszállópályán, letartóztatták.


Mivel Lucast nem értesítették az esetről, Genesisszel sosem keresztezték egymást az útjaik. A férfi a mai napig abban a hitben él, hogy a felesége D.C.-ben éldegél, ezért minden erejével azon van, hogy visszajusson hozzá, a burok alá. Genesis ugyanahhoz a kolóniához csatlakozott, ahol a Tél alatt is tengődött. Itt szülte meg második kisbabáját, Marinát, aki a helyiek segítségével túlélte a kritikus időszakot. Amikor a kolónia egyik tagja, pontosabban Jenny exe, Alec és az ő barátnője, Sharon belépést nyertek a burokba, Alec felvállalta, hogy a saját gyerekükként regisztrálják Marinát, és magukkal viszik odabentre. Az akció papíron történt, és sikeres volt, így Marina manapság D.C -ben, Alec és Shayla Fuller gondozásában gügyög.


Genesis időközben tudomást szerzett egy katonákat toborzó csoportról, akik Samuel Forbestól szerzik a fegyvereiket és a kellő támogatást, céljuk pedig a burokba való bejutás. A kolónia számos tagjával együtt Jenny is hozzájuk csatlakozott, közben pedig minden erejével azon van, hogy megtalálja a férjét, Luke-ot. 

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.29. 22:36
Darcy

 

   

2017.07.29. 21:46
Kaya


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******