P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 178 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek A bal alkarjának belső részén egy hosszú, pár milliméter széles vágás
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Mary


Tulajdonságok

Ha Karyll megjelenik, rögtön ez a szó jut eszébe bárkinek, aki meglátja: nemes. Karizmatikus kisugárzású és határozott megjelenésű, kiállása magabiztosságot sugároz. Tartása egyenes, léptei jó kondícióról árulkodnak, míg mozgása mégis nőies és finom. Egyszerre ötvöződik lényében a gazdagság egykori pompája, s az elmúlt évek vaskemény gyötrelmei. Nem illik a törvényen kívüliek közé, s nem csak külsejével, hanem széles látókörével és ravasz intelligenciájával. Tökéletesen örökölte édesapja stratégiai és diplomáciai érzékét, melyhez hatalmas, bátor szív társul és kőkemény akarat, mely inkább makacsság és bizonyítási vágy, mintsem ésszerűség olykor. Ízig-vérig minden porcikája él és dobog, szenvedélyes és erős hittel bízik mindabban, amit a szíve és esze helyesnek vél. Megbízható, szavahihető és tiszta teremtés, egy új fajta modern hős, aki csendben szerez élelmet a szeretteinek, de megosztja azt a rászorulókkal. Habár érzelmei olykor elvakítják célja elérésében, nehezen alakít ki érző emberi kapcsolatokat. Érzelmei valahol alámerültek a mélybe, mikor édesapját kivégezték, s azóta nem szeret, csupán megbecsül. Elismerését nehéz kivívni, de lojalitása felbecsülhetetlen érték. Lehetetlen vitapartner, kézzel-szavakkal mar, ha veszélyt érez, kemény szavai olykor sebezhetőségét leplezik. Hevessége, ugyanakkor hideg feje bámulatos ellentétben áll egymással. Olyannyira összetett karakter, hogy szinte képtelenség kiismerni.


háttér

Karyll életútja épp annyira eseménydús és színes, mint amennyire viszontagságokkal teli. Családja kulcsfontosságú szerepet játszott az egykor ismert világban, ahol még létezett egy Amerikai Egyedült Államok nevű ország, s ahol Vinon Marcoum, Karyll édesapja egy volt azok közül, akik a békéért és az emberek megmentéséért küzdöttek fáradtságot nem ismerve. Vinon kiváló diplomáciai érzékkel rendelkezett, s korának egyik legelismertebb szakmabelijeként megszámlálhatatlan verejtékes órán át tárgyalt a békéért. Azonban a becsvágy, félelem és megszállottság irányította tébolyban egy olyan ember, mint ő nem vihette sikerre elképzeléseit. Valamennyien tudjuk, hogy a későbbiekben mi történt, s az országok és határvonalak elhalványulása után Vinon diplomata elavult alkatrésszé vált a gépezetben. A vezetőség létszámcsökkentése a pénzhiány és gyanakvás miatt vált szükségessé, s habár a Marcoum család egy ideig még megtűrt egységként maradhatott Washington D.C.-ben, ellátást és védelmet kapva, ám az új, az androidok tartását illegálisnak nyilvánító törvény miatt megint vesztettek népszerűségükből a felsőbb körökben. A Marcoum család nagy becsben, szinte családtagként tartotta számon androidjukat, ami korábban nem csak Vinon munkájában segédkezett, de a gyerekek körüli teendőket is elvégezte. Egyfajta szoros kötelék alakult ki köztük, ezért Vinon többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó a halálba küldeni őt. Az ellenszegülést persze megtorlás követte: Vinont példastatuációként nyilvánosan kivégezték, valamint államellenes bűnökkel is megvádolták, hogy erősítsék a burok alatti propagandát, Yndatot, feleségét, valamint fiúkat, Karyll bátyját, Vincát elhurcolták. A zűrzavarban és a lakás felforgatásakor androidjuk, Raarkoo megszöktette Karyllt és húgát Jynnát, akik az alvilágba menekültek, s azóta bujkálással, androidok szöktetésével és mentésével foglalkoznak. Karyll szívében azóta harag és megvetés él a rendszer ellen, vad szívvel kutat elvesztett édesanyja és bátyja után, közben neveli húgát és próbál saját magára is rátalálni.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.08.02. 16:11
Mary

2017.07.28. 22:06
Kaya


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******