P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 169 cm
Hajszín szőkésbarna
Szemszín zöld
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek anyajegyek a lábon, kör alakú égési nyomok a csuklón 
Tartózkodási jogosultság DC szülött
Nick Maegar


Tulajdonságok

Alapjáraton véve nem nagyon kedves, sőt, kifejezetten utálatos tud lenni, ha valaki hosszú távon áll neki bosszantani őt, noha, mentségéül legyen felhozva, a gonosz piszkálódásai többsége nem szándékos, egyszerűen a jelleme ilyen. Imádja a béna vicceket és a szarkazmust, ha lehet, ő is él velük, még ha éppen egy roppant kínos szituációba is került. Annyira már nem meggondolatlan, mint volt, bár vannak dolgok, amiket nem gondol végig, hanem egyszerűen csak beleugrik egy „YOLO” üvöltésével. Az érzelmeit legfőképpen cselekedetekkel, nem szavakkal fejezi ki, annak ellenére, hogy egy esetleges némaleventének nemigen akadna gondja társalgással, mivel imád beszélni – nagyjából mindenről, még a semmiről is, azt is rendkívül hosszan kifejtve.
Nem egy harcias típus, leginkább a szavaival öl, semmint a két kezével, a ravaszkodás sem áll távol tőle, de sokkal inkább lefoglalja önmaga problémái és azok a személyek, akik fontosak neki, semmint hogy másik életébe köpjön bele magasról. Rendkívül haragtartó, az arca és a szemei beszédesek, a gesztikuláció jellemző a kommunikációjára.


háttér

Gwendolyn Williams tipikusan azon szerencsés emberek közé tartozik, akik a burok alatt születhettek meg, ezáltal félig-meddig már biztosítva maguknak a kilátást egy aránylag normális életre, amire majd visszaemlékezhetnek öregekként; itt azonban Fortuna le is lépett a színről, a sors kegyeire bízva a lányt, hogy boldoguljon, ahogy tud. Míg az édesanyja egy cég titkárnőjeként kereste a betevőjét, addig az édesapja üres fejek megtöltésével próbálkozott az iskola nevezetű intézményben, így alapvetően egy békés, nélkülözéstől mentes gyerekkort tudhatott magáénak.

A felfelé szálló karriere még az iskolába kerülvén is folytatódott, ahol az első években a korához mérten megfelelő teljesítményt nyújtott – hála az apjának, aki egy percig sem hagyta volna, hogy a szeme fénye véletlenül besüljön valamelyik tanórán. A szülei sokszor emlegették, hogy talán ő lehet az, aki majd többre viszi náluk, s nem elégszik meg azzal a szinttel, amit nekik sikerült összehozniuk: s ahogy nőttön-nőtt az elvárás Gwenny felé, ő annál mélyebbre süllyedt a néma, passzív ellenállás mocsarába. Ebből kifolyólag – s ahogy az várható volt –, amint elérte a serdülőkort, a szokásos lázadás vette kezdetét.

Az elkövetkezendő pár évének útját beadatlan házi feladatok, veszekedések, majd bulik kövezték ki, aztán, ahogy az lenni szokott, egyszer minden lányszív megdobban a szerelem hangján, ami a maradék józan észt is kikapcsolja. Talán ugyanennek a meggondolatlanságnak volt köszönhető, hogy mikor Gwen teherbe esett, a fiú visszautasítva a fennálló "légy a gyerekem apja!" lehetőséget, lelépett, és alig kilenc hónappal később nemcsak hogy egyedülálló, de még tinédzser anyaként foghatta először a kezébe a kisfiát, amely döntő mértékű volt az amúgy rövid életében. Immáron megkomolyodott, igyekszik befejezni az iskolát, és megfogadta, hogyha valaki hozzá mer érni a kisfiához a piszkos mancsával, kettétöri az illetőt, mint Hulk a grafitceruzát.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.10. 11:28
kendra


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG