P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 197 cm
Hajszín sötétbarna
Szemszín sötétbarna
Etnikum hawaii-amerikai
Megkülönböztető jegyek nagy termet; tetoválások a testen; forradás a bal szemöldökön
Tartózkodási jogosultság külképviseleti személy
Nick Kaya


Tulajdonságok

Ha az embernek azt mondják, tudós, sok dolog átfut a fején – fehér köpeny, szemüveg, cincogó hang, az az örökké várakozó flótás, akit átvert a Tinder-randipartnere –, de az teljesen biztos, hogy nem Wes jelenik meg előtte. Sosem próbálta tagadni, hogy félig-meddig direkt állt rá a sztereotípiák ledöntésére, de az igazság az, hogy bármilyen klisé is, a külső nem érdekli, a belső értékek fontosak számára, mind önmagában, mind másokban. Igazából legtöbbször nem is jut el odáig, hogy valaki külsejét megfigyelje, ahhoz túlzottan elmerül a saját kis világában. Idegenek közelében sztoikus ugyan, barátságosabb közegben azonban sokat mosolyog, amitől néhány munkatársa a mai napig is ódzkodik néha. 
Legtöbbször szótlan, igazi ülő buddha, nagyon nyugodt, az a típus, akit szinte minden ismerőse kősziklának tekint, egy biztos pontnak, ami sohasem megy máshová, és mindig számíthat rá, hogy megtalálja. Hát, főleg, mert ilyen termettel nehéz lenne bárhová elbújnia. Rendszeres látogatója az edzőtermeknek, illetőleg még tudós-léte előtt egészen szép bokszolói karriert tudhatott magáénak, majd a háborúban is részt vett, mint tengerészgyalogos, de megveti az erőszakot, az intelligenciát sokkal magasabbrangúnak tartja. Az emberek többségét kedveli, az erős, öntudatos, jó célú embereket pedig kifejezetten szereti, nem sokakat lepett meg, hogy végül kit vett feleségül. 
A bürokráciát, az új rendszert nem kifejezetten kedveli, és bár határozott véleménye van nagyjából mindenről, nem igazán ártja bele magát mások dolgába. Nem vezet, nem követ, szeret magányos farkas lenni, a laborjában pedig épp tökéletes közeget talált magának. Már régóta nem próbál megfelelni a társadalmi elvárásoknak. Bár alapvetően jószándékú, sokan gyakran túl érzéketlennek gondolhatják; az érzelmek ott vannak, de nehezen fejezi ki őket, a törődés nála egyet jelent kéretlen tanácsokkal. 


háttér

(...)

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.09. 17:09
Kaya

imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage
imageimage


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG