P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 189 cm
Hajszín sötétbarna
Szemszín zöld
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek nincs
Tartózkodási jogosultság Dc szülött
Nick kendra


Tulajdonságok

Ifjabb Preston Roarke - szigorúan Roarke, ugyanis utálja, ha a keresztnevén hívják - egy olyan ember, aki mellett meglehetősen könnyű elmenni. Nem láthatatlan persze, vagy átlagos, például 189 centijével a magasak közé sorolható, viszont olyan kisugárzása van, amit a legtöbben inkább elkerülnek. Senki nem akarja a bonyodalmat, amit egy olyan vékony, kissé esetlen ember jelentene, aki késés okából kiindulva mindig mindenhová siet, kapkodva jár-kel, beszél, beszéd közben hevesen hadonászik, gyorsan beszél, gyorsan él, és a csupán azzal, hogy egy helyben ül, mindent felforgat. Ugyanis attól még hogy ül, nem jelenti azt, hogy semmit nem kell csinálnia, tehát a tekintete ide-oda pattog, ahogy a kezei is vándorolnak közvetlen környezetében, hogy mindent megfogjon, csak hogy valami a kezében lehessen, amivel játszhat majd.

Roarke emellett szívesen beszél, sokat, sokszor - még álmában is -, kapkodva, azonban ha egy pillanatra le is lassul, egyből nem lesz olyan idegesítő a jelenléte: a hangja meglepően mély, kellemes baritonja megkapja a neki járó tiszteletet és türelmet, hogy kibontakozhasson. A hirtelen sokkoló energialöketet követően megismerhetjük a férfit, akinek arca kedves, szeretetteljes és megbízható mosolyba ráncolódik, amint valami iránt fellelkesül. S bár elsőre a türelem nem az ő asztalának tűnik, fontos dolgokat illetően képes lenyugtatni magát, és figyelmét - majdnem - teljesen egyvalaminek szentelni. Legyünk őszinték, ez sosem fog megtörténni, de ha mégis, medált neki!

Mint ahogy már rájöhettünk, emberünk meglehetősen érzékeny és fogékony környezetére, ám ez így van az emberekkel is. Rendelkezik társadalmunk egy ritka kincsével, az emberek szeretetével, ez pedig felhatalmazza őt arra, hogy szociális és buzgó legyen, valamint talán csak egy kicsit vak a gonoszságra.


háttér

Mióta világ a világ és D.C.-ben elszaporodtak a műszervek, a Preston Roarke szinte országosan ismert névvé nőtte ki magát az alvilág köreiben. Idősebb Preston Roarke lelketlen ember volt. Élete kezdetén ugyan csak mezei sebészként tevékenykedett, azonban már azokban az időkben sem vetette meg a feketén befolyt pénzeket. Ne szépítsük: előszeretettel raboltatott el embereket sötét utcákból, szűk sikátorokból fehér furgonokkal, hogy aztán egy-egy fontos szervükkel megrövidítse őket, a szervet pedig jó áron továbbadja. Már mindegy volt neki, mihez kezdtek végül az áruval, hiszen az ölébe mértéktelenül dőlt a pénz, neki meg szinte semmit nem kellett tennie érte, csakis azt, amihez értett: vágni és smúzolni.
A hosszú háborúk ideje alatt sürgősségi ellátást biztosított a frontokon mindazok számára, kik igényelték, s eközben rengeteg életet megrövidített saját hasznára. Eggyel több halott a tömegsírban úgysem szúrt már szemet. Preston munkásságának köszönhetően hamarosan olyan kapcsolatot alakított ki Washington D.C. központja és a háborús területek közt, amit a kormány nem tudott lenyomozni – de ha mégis, rendelkezésre állt az az összeg, amely szájakat tapasztott, illetve újabb kezeket sározott be. Egyre többen és többen vettek részt a kereskedelemben, Preston egyre hatalmasabb birodalmat épített fel magának, aminek örökségét egyetlen fiára, az ifjabb Preston Roarke-raépítette.
Mondanom sem kell, az üzlet valósággal felvirágzott az első mechanikus szervek megjelenésével. A háború során rengetegen sérültek meg, s végezték robotikus végtagokkal, szemekkel, de akár olyan fontos részekkel is, mint mondjuk a szív. Ezek a szerkezetek emberi életek százainak hosszát képesek megnövelni, fiatal, erős férfiakat és nőket erejük teljében még inkább a csúcsra hajszolni. Az idősebb Preston Roarke hamar beleőrült valamiféle fantáziák kergetésébe, miszerint a mechanikus szerveket szuperkatonák létrehozására lehetne felhasználni. Fia azonban sosem tudta meg az igazságot, mi is történt valóban az apjával, miután egy éjjel nem jött haza a kórházból. A kormány embereitől sürgöny érkezett, miszerint a férfi sajnálatos módon bűncselekmény áldozata lett, és senki sem tudott már segíteni rajta.
Mikor Preston Roarke végrendelete megérkezett, fia értetlenül állt borítékja előtt, melyben csupán három, papírra írt számjegy állt. Az anyja felé sandított, de a nő nem tekintett rá, hanem letörölte patakzó könnyeit, és elégette saját levelét.
Roarke legközelebb és legutoljára a temetésen látta az apját nyitott koporsójában. A férfi még úgy is fenségesen tekintett a köré gyűlt tömegre, hogy szemei már örökké lehunytak, de ez a fiú anyját mintha még inkább kétségbe ejtette volna. Még aznap éjjel öngyilkosságot követett el.
Hetekkel később, miután Roarke becsukta az ajtót az anyja végrendeletét intéző ügyész mögött, különösen meredt a kezében tartott borítékra, majd óvatosan felnyitotta azt. A tinta el volt mosódva, mintha az anyja sírás közben írta volna, de még így is kivehető volt a három számjegy fájdalmasan ismerős kézírásában. Még a hülye is rájöhetett volna, hogy a két végrendelettel érkezett számoknak köze van egymáshoz, már csak azt kellett kideríteni, miképpen. A fiú az egész családi házat felforgatta újabb információk után kutatva, közben olyan szenvedélyesen gyűlölve a szüleit, amennyire kamaszkorában sem tette.
Végül szülei hálószobájában talált rá egy rejtett széfre, melynek digitális kijelzője hatjegyű számsort kért használójától. Amit azonban a széfben talált, minden várakozását, s legnagyobb rémálmait is felülmúlta. A szülei nem csak azért haltak meg, hogy őt védjék. A haláluk egy sokkal nemesebb titok megőrzésére szolgált, egy olyan titoké, amely nem csak életeket követelt, de akár egy nemzetet is pusztulásba taszíthat. A legszörnyűbb az egészben az volt, hogy apja arra kérte, segítse ezt a tervet, segítsen a kormánynak pusztulásba vinni a nemzetet, s álljon a kereskedelmi szervezet élére ennek érdekében.
Roarke nem tudta, mit kezdjen az információkkal, de tudta, sosem tudna részt venni apja fantazmagóriáiban. Bele sem mert gondolni, hogy esetleg igaz lehet mindaz, ami a dokumentumokban állt, hogy valóban léteznek ezek a titkos összeesküvések a felső körökben. De nem mehetett biztosra. Ugyan apja helyét nem vette át, elfoglalt egy fontos szervet a kereskedelemben a férfi munkásságának folytatásával. Immáron a politikai életben is nagy nevű Brandon Walters irányítása alatt működött, műtögetett, s szimatolt, ahol tudott, azt remélve, rájöhet a szervezet legfőbb motivációjára.
Élete céljaként mindössze ennyit tűzött ki, mindaddig, míg egy nap a tizenhat éves Nora Mercert a műtőasztalára nem szíjazták.

 

 

 

3 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.09. 20:41
kendra

   

    

2017.07.09. 20:40
kendra

                

2017.07.09. 20:25
kendra


A HUN-Tv kezet nyújt: Az Élet Magazin elõadásai, köztük Asztrológia elõadásom    *****    Olvasód leszek! Nyerj 100 Kreditet! Gyere ha szeretsz Olvasni.    *****    Farmasi - Antiallergén szépségápolás, babaápolás, háztartási szerek, bio kozmetikumok    *****    Mit gondolsz a Valentin napról? Ünnepled? Felháborodsz? Ajándékozol? Posztoltál már róla? Mutasd meg!    *****    Versenyeznél? Építenél új portált? Milyen témában? Milyen nyeremény motiválna? A TE ötleteidre is kíváncsiak vagyunk!    *****    A karma megnyilvánulásai    *****    MARGOT ROBBIE HUNGARY! MARGOT ROBBIE AUSZTRÁL OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕ MAGYAR RAJONGÓI HONLAPJA! MARGOT ROBBIE HUNGARY!    *****    Lovak szerelmeseinket itt a helye! Tartozz te is közénk! KATT!KATT!KATT!MEGÉRI!KATT!KATT!KATT!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,ajándék 3 év elõrejelzés,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid Katt!    *****    Születési horoszkóp + 3 éves elõrejelzés + biotérkép, 3000 Ft.Az ajándék,teljesen ingyenes konzultáció,rendeld meg KATT!    *****    Aktív videojáték honlap! Ingyen G-portál kreditek csak a készlet erejéig! Ne maradj ki te se belõle! Kattints ide! <3    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Új letölthetõ olvasmányok:28 nap varázslatban A fénytest A kulcs A titok A tizedik felismerés A lélek anatómiája A csend    *****    Még nagyon az év elején járunk, most rendelj születési horoszkópot az ajándék 3 év elõrejelzés és ingyenes konzultáció!!    *****    Pánikenyhítõ poszt a Histórián. Superuser jelen. És TE merre jársz? Kattints!    *****    SIMONA | az Isten áldjon, Esperanza! Lolájának fõszereplésével | SIMONA | a jelenleg futó legsikeresebb argentin sorozat    *****    Marculábi cica tíz éves lett! Ünnepeljétek meg a születésnapját a Mesetárban Marculábis ujjbábokkal! Boldog szülinapot!    *****    ***Munkalehetõség! Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból keresünk, MLM vezetõket és tanácsadókat! ***    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! A tanulásod nálam az ASZTRO-suliban teljesen INGYENES! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Aktív Videojáték honlap!! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!