P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 185 cm
Hajszín sötétbarna
Szemszín kék
Etnikum francia kanadai
Megkülönböztető jegyek gödröcskék az arcon
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Kaya


Tulajdonságok

Az a sármos szépfiú, akitől mindenkit óvva intett az anyja; azt leszámítva, hogy ő nagyobb valószínűséggel kezd udvarolni az anyukának. Nem az Ödipusz-komplexusban kell keresni a magyarázatot, bár abban is lehet valami; egészen egyszerűen Castornak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy feljebb jusson, biztonságba, és ha kell, embereken gázoljon át cserébe, hogy a szemétdomb tetejére ülhessen. No, nem politikai értelemben, tényleges vezetői szerepre nem tör, az árnyékok között mozog, a háttérben, és épp csak azok tudják, ki is ő valójában, akiknek ügyletük van vele. Jól bánik a szavakkal, bókot oszt mindenhol, behízelgi magát, barátságot és kedvességet mímel, holott az agyában mindenki számsorokként és adathalmazokként él. Sunyi, számító alak, aki az alapján választja meg az ismerőseit és kapcsolatait, hogy mit érnek számára. Ma már a felsőbb körökben mozog, ami a nyilvánosságot illeti, ám a kulisszák mögött nem válogat, a kinti világgal is vannak összeköttetései, nem is beszélve az alsóbb rétegekről, akik DC-ben tengődnek. Ismerősei vannak, barátai nem; felesleges időpocsékolásnak gondolja, hogy bárkihez kötődjön, hogy egy helyben maradjon, mert az nem biztonságos. A saját élete mindennél fontosabb nála, és bár nagydumás, kívülről végtelenül higgadtnak és összeszedettnek tűnik, ha az élete közvetlen veszélybe kerül, gyáván megfutamodik. Nem hisz a harcban, a futás az ő erőssége, és büszkén fut, ha kell, lehetőleg valaki nagyobb és erősebb mögé bújni a gondok elől. 


háttér

DC-ben született, az alsóbb réteg közé. Az apja sosem volt benne a képben, az anyja pedig szintén nem szülő-típus volt, így tulajdonképpen már azelőtt önmagát tartotta el, hogy az anyja végül tényleg lelépett volna, korai tinédzserévei elején. Nem teljesen biztos benne, hogy mi történt vele, ez egy olyan lezárt borítékja a múltjának, amivel túl gyáva volt szembenézni; szó szerint, ugyanis egyszer tényleg megkérte egy kapcsolatát, aki tartozott neki néhány szívességgel, hogy tudja meg, mi történt Annabelle Stewarttal. Azóta sem olvasta el a végső fájlt. 
Kezdetben, mikor még gyerek volt, néha a szomszédok jóakaratára támaszkodott, megtanulta, hogyan vághat esetlenebb képet, mint egy kivert, ázott, kétlábú kiskutya, hogy ételt kuncsorogjon, aztán nagyobb korában buta kis munkákat vállalt el. Többek között azt is, hogy futár lesz - DC-t már akkor is behálózta a BHS, amelynek figyelő szemei elől nehéz volt elbújni, legalábbis a digitális világban. Üzeneteket közvetített, csempészek, kereskedők, tolvajok és "üzletemberek" között, néha titkos szerelmesek szóváltásait, lopott találkák megszervezését két fél között, akik nem akarták, hogy fény derüljön a kapcsolatukra. Megtanulta, hogy az információ néha nagyobb értékű, mint bármilyen kézzel fogható tárgy, ezért figyelt. Elvégre, ki figyelne fel egy lesoványodott kisfiúra az alvilág mocskában? Mindennapos látvány. 
Előbb az efféle információkból kezdett élni; úgy forgatta őket a kezei között, mint a homokot, néhol kicsúszott, néhol új adagot vett fel, kicsit megmásította, attól függ, miből profitált. Aztán férfiasodni kezdett, és a szánnivaló kisfiúból előbb udvarias fiú, majd jóképű férfi vált. Már korán megtanulta, kik azok, akik a legsebezhetőbb láncszemei DC gépezetének: a feleségek. A gazdag, unatkozó, kalandvágyó feleségek, akikkel rideg és munkamániás férjük épp csak annyit törődött, hogy mindig ellátták pénzzel. Cas nem büszke rá, de úgy járkált egyik házból a másikba, ahogy még az újságkihordók sem. De megszedte magát; mindig más neveken tengődött, a mostanit épp csak azért vette fel, mikor néhány éve megkapta lakhatási engedélyét a felsőbb negyedben, hogy új életet kereshessen. Most már nem ő volt az, akinek be kellett hízelegnie magát másokhoz; őt akarták megkeresni. Az információs hálózatát fenntartja, ebből él; és gyűjtöget.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.29. 21:54
Kaya


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******