P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 185 cm
Hajszín sötétbarna
Szemszín kék
Etnikum francia kanadai
Megkülönböztető jegyek gödröcskék az arcon
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Kaya


Tulajdonságok

Az a sármos szépfiú, akitől mindenkit óvva intett az anyja; azt leszámítva, hogy ő nagyobb valószínűséggel kezd udvarolni az anyukának. Nem az Ödipusz-komplexusban kell keresni a magyarázatot, bár abban is lehet valami; egészen egyszerűen Castornak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy feljebb jusson, biztonságba, és ha kell, embereken gázoljon át cserébe, hogy a szemétdomb tetejére ülhessen. No, nem politikai értelemben, tényleges vezetői szerepre nem tör, az árnyékok között mozog, a háttérben, és épp csak azok tudják, ki is ő valójában, akiknek ügyletük van vele. Jól bánik a szavakkal, bókot oszt mindenhol, behízelgi magát, barátságot és kedvességet mímel, holott az agyában mindenki számsorokként és adathalmazokként él. Sunyi, számító alak, aki az alapján választja meg az ismerőseit és kapcsolatait, hogy mit érnek számára. Ma már a felsőbb körökben mozog, ami a nyilvánosságot illeti, ám a kulisszák mögött nem válogat, a kinti világgal is vannak összeköttetései, nem is beszélve az alsóbb rétegekről, akik DC-ben tengődnek. Ismerősei vannak, barátai nem; felesleges időpocsékolásnak gondolja, hogy bárkihez kötődjön, hogy egy helyben maradjon, mert az nem biztonságos. A saját élete mindennél fontosabb nála, és bár nagydumás, kívülről végtelenül higgadtnak és összeszedettnek tűnik, ha az élete közvetlen veszélybe kerül, gyáván megfutamodik. Nem hisz a harcban, a futás az ő erőssége, és büszkén fut, ha kell, lehetőleg valaki nagyobb és erősebb mögé bújni a gondok elől. 


háttér

DC-ben született, az alsóbb réteg közé. Az apja sosem volt benne a képben, az anyja pedig szintén nem szülő-típus volt, így tulajdonképpen már azelőtt önmagát tartotta el, hogy az anyja végül tényleg lelépett volna, korai tinédzserévei elején. Nem teljesen biztos benne, hogy mi történt vele, ez egy olyan lezárt borítékja a múltjának, amivel túl gyáva volt szembenézni; szó szerint, ugyanis egyszer tényleg megkérte egy kapcsolatát, aki tartozott neki néhány szívességgel, hogy tudja meg, mi történt Annabelle Stewarttal. Azóta sem olvasta el a végső fájlt. 
Kezdetben, mikor még gyerek volt, néha a szomszédok jóakaratára támaszkodott, megtanulta, hogyan vághat esetlenebb képet, mint egy kivert, ázott, kétlábú kiskutya, hogy ételt kuncsorogjon, aztán nagyobb korában buta kis munkákat vállalt el. Többek között azt is, hogy futár lesz - DC-t már akkor is behálózta a BHS, amelynek figyelő szemei elől nehéz volt elbújni, legalábbis a digitális világban. Üzeneteket közvetített, csempészek, kereskedők, tolvajok és "üzletemberek" között, néha titkos szerelmesek szóváltásait, lopott találkák megszervezését két fél között, akik nem akarták, hogy fény derüljön a kapcsolatukra. Megtanulta, hogy az információ néha nagyobb értékű, mint bármilyen kézzel fogható tárgy, ezért figyelt. Elvégre, ki figyelne fel egy lesoványodott kisfiúra az alvilág mocskában? Mindennapos látvány. 
Előbb az efféle információkból kezdett élni; úgy forgatta őket a kezei között, mint a homokot, néhol kicsúszott, néhol új adagot vett fel, kicsit megmásította, attól függ, miből profitált. Aztán férfiasodni kezdett, és a szánnivaló kisfiúból előbb udvarias fiú, majd jóképű férfi vált. Már korán megtanulta, kik azok, akik a legsebezhetőbb láncszemei DC gépezetének: a feleségek. A gazdag, unatkozó, kalandvágyó feleségek, akikkel rideg és munkamániás férjük épp csak annyit törődött, hogy mindig ellátták pénzzel. Cas nem büszke rá, de úgy járkált egyik házból a másikba, ahogy még az újságkihordók sem. De megszedte magát; mindig más neveken tengődött, a mostanit épp csak azért vette fel, mikor néhány éve megkapta lakhatási engedélyét a felsőbb negyedben, hogy új életet kereshessen. Most már nem ő volt az, akinek be kellett hízelegnie magát másokhoz; őt akarták megkeresni. Az információs hálózatát fenntartja, ebből él; és gyűjtöget.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.29. 21:54
Kaya


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG