P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 185 cm
Hajszín sötétbarna
Szemszín kék
Etnikum francia kanadai
Megkülönböztető jegyek gödröcskék az arcon
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Kaya


Tulajdonságok

Az a sármos szépfiú, akitől mindenkit óvva intett az anyja; azt leszámítva, hogy ő nagyobb valószínűséggel kezd udvarolni az anyukának. Nem az Ödipusz-komplexusban kell keresni a magyarázatot, bár abban is lehet valami; egészen egyszerűen Castornak egyetlen célja van, mégpedig az, hogy feljebb jusson, biztonságba, és ha kell, embereken gázoljon át cserébe, hogy a szemétdomb tetejére ülhessen. No, nem politikai értelemben, tényleges vezetői szerepre nem tör, az árnyékok között mozog, a háttérben, és épp csak azok tudják, ki is ő valójában, akiknek ügyletük van vele. Jól bánik a szavakkal, bókot oszt mindenhol, behízelgi magát, barátságot és kedvességet mímel, holott az agyában mindenki számsorokként és adathalmazokként él. Sunyi, számító alak, aki az alapján választja meg az ismerőseit és kapcsolatait, hogy mit érnek számára. Ma már a felsőbb körökben mozog, ami a nyilvánosságot illeti, ám a kulisszák mögött nem válogat, a kinti világgal is vannak összeköttetései, nem is beszélve az alsóbb rétegekről, akik DC-ben tengődnek. Ismerősei vannak, barátai nem; felesleges időpocsékolásnak gondolja, hogy bárkihez kötődjön, hogy egy helyben maradjon, mert az nem biztonságos. A saját élete mindennél fontosabb nála, és bár nagydumás, kívülről végtelenül higgadtnak és összeszedettnek tűnik, ha az élete közvetlen veszélybe kerül, gyáván megfutamodik. Nem hisz a harcban, a futás az ő erőssége, és büszkén fut, ha kell, lehetőleg valaki nagyobb és erősebb mögé bújni a gondok elől. 


háttér

DC-ben született, az alsóbb réteg közé. Az apja sosem volt benne a képben, az anyja pedig szintén nem szülő-típus volt, így tulajdonképpen már azelőtt önmagát tartotta el, hogy az anyja végül tényleg lelépett volna, korai tinédzserévei elején. Nem teljesen biztos benne, hogy mi történt vele, ez egy olyan lezárt borítékja a múltjának, amivel túl gyáva volt szembenézni; szó szerint, ugyanis egyszer tényleg megkérte egy kapcsolatát, aki tartozott neki néhány szívességgel, hogy tudja meg, mi történt Annabelle Stewarttal. Azóta sem olvasta el a végső fájlt. 
Kezdetben, mikor még gyerek volt, néha a szomszédok jóakaratára támaszkodott, megtanulta, hogyan vághat esetlenebb képet, mint egy kivert, ázott, kétlábú kiskutya, hogy ételt kuncsorogjon, aztán nagyobb korában buta kis munkákat vállalt el. Többek között azt is, hogy futár lesz - DC-t már akkor is behálózta a BHS, amelynek figyelő szemei elől nehéz volt elbújni, legalábbis a digitális világban. Üzeneteket közvetített, csempészek, kereskedők, tolvajok és "üzletemberek" között, néha titkos szerelmesek szóváltásait, lopott találkák megszervezését két fél között, akik nem akarták, hogy fény derüljön a kapcsolatukra. Megtanulta, hogy az információ néha nagyobb értékű, mint bármilyen kézzel fogható tárgy, ezért figyelt. Elvégre, ki figyelne fel egy lesoványodott kisfiúra az alvilág mocskában? Mindennapos látvány. 
Előbb az efféle információkból kezdett élni; úgy forgatta őket a kezei között, mint a homokot, néhol kicsúszott, néhol új adagot vett fel, kicsit megmásította, attól függ, miből profitált. Aztán férfiasodni kezdett, és a szánnivaló kisfiúból előbb udvarias fiú, majd jóképű férfi vált. Már korán megtanulta, kik azok, akik a legsebezhetőbb láncszemei DC gépezetének: a feleségek. A gazdag, unatkozó, kalandvágyó feleségek, akikkel rideg és munkamániás férjük épp csak annyit törődött, hogy mindig ellátták pénzzel. Cas nem büszke rá, de úgy járkált egyik házból a másikba, ahogy még az újságkihordók sem. De megszedte magát; mindig más neveken tengődött, a mostanit épp csak azért vette fel, mikor néhány éve megkapta lakhatási engedélyét a felsőbb negyedben, hogy új életet kereshessen. Most már nem ő volt az, akinek be kellett hízelegnie magát másokhoz; őt akarták megkeresni. Az információs hálózatát fenntartja, ebből él; és gyűjtöget.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.29. 21:54
Kaya


Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!