P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 172 cm
Hajszín fekete
Szemszín szürkéskék
Etnikum amerikai
Megküönböztető jegyek hegek, sebhelyek
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick kendra


Tulajdonságok

Hogy kicsoda is Alexa Gray, azt nem sok ember tudja. Egy sötét árny az éjben, egy elsuttogott rettegés az áldozatai ajkán, egy ismeretlen csuklyás alak, akit észre sem veszel a szemközti háztetőn kuporogva. Ő a higgadt kőszikla, a dühtől lángoló szélvész, a lesben álló kígyó, a rendíthetetlen árvíz és a hömpölygő homok. A vadászkard éle, melynek érintése során vér bugyog fel a testből. A szellőző réme. A gyilkolás mestere. Ő egy anya nem létező mosolya. Az arcra fagyott könny. A szél az esőben, hó a fagyban. Szemei tükrözik mindazt a hideget, ami a nőben lakozik, mindazt az elfecsérelt melegséget, ami jó emberré tehetné. Hiszen jó ember lenne, egyszer képes volt a szeretetre, a törődésre, az együttérzésre, s ez az oldala talán még most is megmutatkozhatna, ha nem ölné meg magában az érzelmeket azzal a mozdulattal, amint elmetszi egy szerencsétlen torkát. A modorát még hívhatnánk megfelelőnek, vagy akár - jobb napjain - kellemesnek is, ha nem vesszük figyelembe, milyen cél lebeg Alexa minden egyes kimondott szava és lopott pillantása mögött: halál, átverés, hatalom és nyerekedés. Nem feltétlen ebben a sorrendben, természetesen. Ha tehát valaki barátokra vágyik, nem ajánlatos bérgyilkossal kezdenie, vagy tanuljon meg együtt élni azzal, hogy úton-útfélen visszaélnek a bizalmával, gyakorta ellenszenves, hatalmaskodó viselkedéssel találják szembe magukat, illetve az életük egy percig sem lesz biztonságban, se nem megbecsülve. Edzőpartnernek mindenképp ajánlatos, hiszen ki lenne jobb partner és ellenfél, mint valaki, aki abból él, hogy harcoljon? Persze jobban szereti a sötét titkokat, mint a nyílt szembeszállást, de ha kell, közelharcban is megállja a helyét. Nem azt mondom, hogy legyőzhetetlen... de pokoli jónak kell lenned ahhoz, hogy megizzaszd.


háttér

Alexa Gray Madeleina Morganként született, átlagos szülők átlagos gyermekeként. Legalábbis a látszat ez volt. Leina jó neveltetést kapott, a szülők egy szem féltve őrzött kis aranyhajú csodája volt. A kislány szinte mindent megtehetett. Kisállatokat fogadott be, barátokat hívott át a tágas családi házba, az ő születésnapja volt a legirigyeltebb esemény az ismerős gyermekek közt. Bár Morganék az elit krémjében éltek, visszafogott életet éltek, fényűzés tekintetében is csak kislányuknak adtak meg mindent, amit kívánt. Az ugyebár nem bűn, hogy szeresd a gyermeked. A gyilkosság viszont igen.
Samantha és férje, Travis Morgan árva gyermekekként kézen fogva várták a deportációt. Nem tudták, hová viszik őket, de egy szóval sem ellenkeztek, mikor a kiképzőtáborba kerültek. Bérgyilkosnak nevelték őket, ám időközben egymásba szerettek, s mikor megtudták, hogy Samantha gyermeket vár, megszöktek a céhből. Gyilkosságokkal összegyűjtött pénzükkel finanszírozták új életüket, miközben menekültek a kormány és a céhtagok elől is. Hiába bújtak meg a szülők, rejtették el bűnös múltjuk nyomait új nevekkel, és fehérre meszelt falakkal, egy éjjel sorsuk rátalált.
A kilencéves Leina nem tudott aludni, amivel a bérgyilkos nem számolt. A házaspár immár örökre alvó teste felett állt, mikor léptek hangzottak fel mögötte. Mikor megfordult, egy kislányt látott, akinek a szeméből nem folytak könnyek, száját összeszorította, és a szekrényről leemelt kristályfaragás hegyes végét felé irányította. Ajándék volt a szülei házassági évfordulójára. Leina szeme gyanúsan kezdett csillogni, mire az ifjú, Jayden térde elgyengült. Tőrét leengedte a magasból, és lassan a lány felé lépett egyet. A kislány tekintete a vértől csöpögő fegyverre szegeződött.
- Azt akarom, hogy meghalj - lehelte. Erőtlenül hangzott, tehát a bérgyilkos szemébe nézett, és megismételte a mondatot, ezúttal határozottabban. A kívánsága teljesült: Tíz évvel később, az éjjel, mikor szeretőkké lettek, a lány meggyilkolta a férfit.
Tíz évig tűrt, tíz évig ölte az embereket, akik neve a megbízásait bélyegezte. Tíz évig jó kiképzést kapott, a lehető legjobbat. Jaydent gyilkosnak nevelték, ahogyan a bérgyilkostanyán szinte mindenkit. Voltak azonban rendőrök is, akiknek elegük lett a korrupcióból, és olyanok is, akik messzi földről érkezett tudományok mesterei voltak. A kislányt befogadták és a legjobbá nevelték. Azon az éjszakán, mikor Jaydent megölte, otthagyta a többieket, s onnantól kezdve egyedül dolgozott. A csapata megpróbálta megtalálni, visszahurcolni maguk közé, de a lány megsebesítette azokat, akik szembeszálltak vele. Ha nem hagytak fel üldözésével, hát őket is megölte. A haját feketére festette, vándorolt és bujdosott, apró x-eket hagyva áldozatain, hogy az emberek tudják, Alexa Gray ott járt. Azt akarta, hogy félje a nevét mindenki, s féljék az életüket is, hiszen ha az X megjelent rajtuk, ők voltak a következők.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.09. 19:42
kendra

2017.07.09. 18:55
kendra

  


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******