P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 162 cm
Hajszín szőke
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek nincs
Tartózkodási jogosultság ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓ
Nick Darcy


Tulajdonságok

Nora jellemén sokat alakított az a három év, amelyet Jamal Abadi és társasága körében töltött. Az évek során felhalmozódó traumák csúnya foltot ejtettek a hófehér lepedőn, ami egykor az ő személyisége volt. A fejében kialakult a világról egy torz kép, ami alkalmatlanná teszi a társadalomba való beilleszkedésre, hiszen sosem tanult meg alkalmazkodni vagy tisztelni a törvényt. Emellett százszázalékig öntörvényű és szociálisan visszamaradott. Sosem voltak barátai Jamalon kívül, aki azonban nem tanította etikettre. Még szerencse, hogy a lány (a vészhelyzeteket leszámítva) örökké hallgat, minden egyes szót harapófogóval kell kihúzni belőle. Így a legjobb mindenkinek.

Személyiségében az a kettősség van jelen, amely a jellemével kontrasztban lévő életkörülményeiből adódik: bár gondolkodás nélkül ártana azoknak, akik bántani próbálják, mégis merem állítani, hogy aranyból van a szíve. Oké, valójában fémből és áramkörökből, de biztos érted, mire gondolok. Nora világéletében másból sem állt ki, mint védekezésből, és ez nem változott a mai napig. A menekülés számára mindennapos. Az évek során beépült a személyiségébe, így rengeteg dolog van, ami bevésődött önvédelmi reakciót vált ki belőle.

Amikor biztonságban érzi magát, kifejezetten érdeklődő, kíváncsi személyiség. Ritkán ad hangot a gondolatainak, de valójában rengeteg ötlet és felvetés kavarog a fejében, a nap huszonnégy órájában. Jellemző rá az általános bizalmatlanság és az elzárkózás, hiába sóvárog (legbelül, nagyon-nagyon mélyen) akár a legkisebb emberi kötelék iránt is.


háttér

Nora ugyanarra a sorsra jutott, mint a többi gyerek, aki a háború utolsó évei alatt született. Nemhogy gyerekszobája nem volt, de még állandó tetőt sem kapott a feje fölé. Az a pár év, amelyet még viszonylagos békében, szülei egyszintes baltimore-i házában töltött, már teljesen kikopott az emlékezetéből. Ezt az időt nagyrészt pólyában töltötte, de ez nem azt jelenti, hogy ne lett volna része nagy kalandokban. Már élete első napjai is izgalmasan teltek: hamar kiderült, hogy egy születési rendellenesség következtében a szíve nem működik megfelelően.

A modern technológia ismét megmentette a napot: Nora kapott egy műszívet. A kis szerkezet nagyjából eperméretű, de teljesítményben felért egy felnőtt szívvel is, így később sem vált szükségessé, hogy lecseréljék. Sem a szülei, sem maga Nora nem tudhatta, hogy a kütyü kétszer fogja megmenteni a lány életét: egyszer, amikor beültették neki, és másodszor, amikor a szív befektetéssé vált, és bejuttatta őt a burok alá – de erről majd később.

A nukleáris telet családjával vészelte át. Mercerék különböző túlélőcsoportokhoz csapódva igyekeztek tartósítani korábbi családbarát életvitelüket. Apja a terméketlenné vált föld kultiválását tette életcéljává, anyja pedig újdonsült depressziójával küszködve remélte, hogy a férjének sikerül egy kis bort facsarnia valamelyik kórójából. A tél végeztével szinte már szinte zöldülni kezdett a kolónia, amikor egy fosztogató banda csordaként hajtott át a földműveseken és kis parcelláikon.

Nora tizenhárom évesen szembesült a valósággal. A vandálok jöttek, láttak, győztek; minden értéket felpakoltak a járműveikre, beleértve az értékes szervekkel rendelkező lánykát is, majd tovább álltak. Nora az egyik tagnak, egy bizonyos Jamal Abadi nevű férfinak köszönhette, hogy az útja nem egyenesen az emberkereskedők karmai közé vezetett. Jamal a banda egyik hangadójaként védelmébe vette a kislányt, vallomása szerint azért, mert a saját gyermekére emlékeztette, akit a tél során veszített el.

Nora már réges-rég elsajátította az önellátáshoz szükséges leckéket, de mindez nem volt elég a túléléshez. A szüleinek sem volt elég, és Jamal váltig állította: neki sem lesz. A férfi önjelölt mentorként tanította meg a kislányt az új világ szabályaira, például hogy ne bízzunk semmiben, vagy hogy vigyázzunk a sarkoknál és lépcsőfordulóknál, mert ott kapnak el a csúnya bácsik.

Nora tehát nem éppen gyereknek való körülmények között szocializálódott, viszont Jamalnak igaza volt: a tanítások még hasznára váltak. A fogadott apja úgy távozott el az élők sorából, ahogy akkoriban mindenki: hirtelen, egy másik banda váratlan rajtaütéses támadása során. A lány ismét egyedül maradt, de volt valamije, aminek a barbárok sem tudtak nemet mondani: a szíve helyén lévő jackpot.

Megkönyörültek tehát rajta, és borsos áron eladták a szervkereskedőknek, akiknek már volt is megrendelőjük a szívére. Becsempészték a burok alá, és szakemberük, „doktor” Preston Roarke szakértelmére bízták, aki azonban nem szándékozott egy tizenhat éves lányt a halálba küldeni…

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.07. 14:12
Darcy

2017.07.06. 11:32
Darcy


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******