P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 174 cm
Hajszín barna
Szemszín barna
Etnikum afro-amerikai
Megkülönböztető jegyek bal kéz és láb helyén protézis, égési sérülések a bal oldalon
Tartózkodási jogosultság kitaszított
Nick Yana


Tulajdonságok

Reynek fiatal kora ellenére is sok megpróbáltatáson kellett már keresztül mennie, de bármi történt is, erős jellemének és töretlen optimizmusának köszönhetően mindig sikerült talpra állnia. Nem hagyta, hogy balesete hátrányt jelentsen az életében, elszántan küzdött, hogy sérülése ellenére is teljes értékű ember lehessen. Bár protézisei a mai napig okoznak neki kellemetlenségeket, sikerült az évek során elfogadnia és megszoknia a helyzetet. Kevesen képesek olyan méltóságteljesen sántítani, mint ahogy ő teszi. Talán még a baleseténél is jobban megviselte azonban, amikor száműzték a sivatagba és szembe kellett néznie a magánnyal.
Spontán, kiszámíthatatlan, sokszor szinte lehetetlen megjósolni, hogy mi lesz a következő lépése. Tele van ellentmondásokkal, néha még saját magát is sikerül meglepnie. Általában barátságos, társaságkedvelő, mégis szeret elvonulni és a gondolataiba merülni. Egyik pillanatban még visszafogott, csendes és nyugodt, de ha valami felkelti az érdeklődését, váratlanul robban ki belőle az addig felgyülemlett energia és újult szenvedéllyel vág neki az ismeretlennek. Igyekszik mindenben a jót keresni, de többnyire realisztikusan látja a dolgokat. Ettől függetlenül sokszor dönt meggondolatlanul, vagy cselekszik olyat, amit később megbán. Rendkívül kíváncsi, gyakran üti olyan dologba az orrát, ami nem rá tartozik és időnként kárörvendő is, ami akár konfliktusokhoz is vezethet. Igyekszik azonban elkerülni a heves vitákat, mivel nehezére esik a határok betartása és könnyen ki lehet hozni a sodrából, ha hagyja magát. Inkább hisz az egyéni szabadságban, mintsem a szigorú törvényekben és korlátokban. Könnyedén szeg szabályt, ha úgy gondolja, hogy ezzel helyesen cselekszik. Nincsenek előítéletei, mindenkihez úgy viszonyul, ahogyan ők viszonyulnak hozzá.
Alaposan megfigyeli a körülötte lévő világot, saját tapasztalatai és kísérletei alapján tanul. Szereti megérteni a dolgok működését, vonzódik a különféle gépekhez és műszerekhez. Ha zaklatott, szomorú, vagy csak unatkozik, azzal szokta elütni az időt, hogy szétszed dolgokat, majd újra összeszereli őket. Remek műszaki érzékkel rendelkezik és lelkes kíváncsisággal vizsgál meg mindent, ami a keze ügyébe kerül.


háttér

Rey egy perzselő, nyári délutánon látta meg a napvilágot valahol a sivatag közepén, egy burok nélküli oázisvárosban Jody és Wade Paradise első gyermekeként. Anyja a helyi kórházban dolgozott ápolóként, apja pedig a hadseregben szolgált. Egészen kiskorától kezdve megmutatkozott remek műszaki érzéke és a vágy, hogy megértse a körülötte lévő világ működését. Különbözött a legtöbb korabelitől, vadóc volt és fiús, akit nem kötöttek le az olyan játékok, mint a babázás. Szívesen töltött időt a többi gyerekkel, mégis a legjobb barátja egy android volt, Willy, aki az anyja mellett dolgozott aszissztensként. Rengeteget tanult tőle az elektronikáról és a mesterséges inteligenciáról.
Mikor kitört a háború, Rey szülővárosa is áldozatul esett az első támadásoknak. Ketten voltak otthon Jodyval, mikor óriási robbanás rázta meg az egész környéket. A házukra dobott bomba azonnal végzett az anyjával, neki pedig letépte a bal kezét és lábát, egész oldalán komoly égési sérüléseket hagyva. Életét elsősorban Willynek köszönheti, aki időben rátalált és stabilizálta az állapotát, amíg megérkezett a segítség. Az apja közbenjárásának köszönhetően Washington DC-be szállították, ahol órákon keresztül küzdöttek az életéért. Nagyjából egy évbe telt, míg teljesen felépült, és legalább kettőbe, míg megszokta a protézist. Ezidőben apja a rendfenntartóknál dolgozott az egyik különleges alakulatban. Épp elég pénzt keresett ahhoz, hogy el tudja látni a lányát, de az előléptetést visszautasította, hogy a lehető legtöbb időt tudjon otthon tölteni vele. Mikor megszületett a törvény az androidok védett városokból való eltávolításáról, megszegve a szabályokat csempészték be Willyt Washington DC-be és éveken keresztül rejtegették kilétét. Rey ragaszkodott hozzá, hogy maga mellett tudhassa legjobb barátját, Wade pedig túlságosan is a lekötelezettjének érezte magát azért, amit a lányáért tett, így vállalta a kockázatot.
Rey had- és biztonságtechnikai mérnöknek tanult, műszaki érzékét és széleskörű tudását a BDIS légi erejénél hasznosította. Egy évvel ezelőtt azonban Willy lelepleződött. Mivel Wade túl értékes tagja volt a BDIS-nek, a vezetőség megvárta, míg egy burkon túli küldetésre indult és távollétében a lánnyal vitették el a balhét. Reyt száműzték a sivatagba, Willytől pedig egy fémtemetőben szabadultak meg.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.04.17. 15:14
Amy


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******