P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 172 cm
Hajszín szőke
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek néhány heg a testen
Tartózkodási jogosultság DC szülött
Nick Yana


Tulajdonságok

Winter magabiztos, határozott személyiség, aki szilárdan hisz a törvények, szabályok szükségszerűségében és minden erejével azon van, hogy fenntartsa a rendet. Szorgalmas, kemény munkával dolgozik, hogy elérje céljait. Általában határozott elképzelései vannak a dolgokról és soha nem fél kimondani azt, amit gondol. Szívén viseli mások sorsát, de ha kell, kíméletlen. Bármikor képes áldozatokat hozni, a többség érdekeit tartja szem előtt. Sokkal inkább tényekre hagyatkozik, mintsem megérzésekre, szeret mindent előre megtervezni. Nehezen lehet kihozni a sodrából, nyomás alatt is képes a feladatra koncentrálni, de csak addig tudja megőrizni higgadtságát, amíg az elképzelései szerint alakulnak a dolgok. Az improvizálás nem az erőssége, és bár általában remekül leplezi érzelmeit, egy-egy váratlan fordulat könnyen zavarba hozhatja. Igyekszik megfelelni másoknak, saját magával szemben is magasak az elvárásai. Szereti a kihívásokat és nyitott az új ismeretségekre. Bárkivel szívesen elbeszélget, mindig kedves és udvarias, de magáról keveset árul el, érzelmeit általában diszkrét mosoly mögé rejti. Csak keveseket enged igazán közel magához, nehezen lehet elnyerni a bizalmát. A számára fontos személyekkel szemben odaadó. Megbízható és hűséges barát, akire minden körülmény között lehet számítani. Személyes tere nagyobb az átlagosnál, valószínűleg ez az egyik kiváltó oka a klausztrofóbiájának is. Szűk helyeken, liftekben, keskeny alagutakban szorongás, ritkább esetben pánikroham törhet rá, ami igencsak megnehezíti a munkáját.


háttér

Winter, nevéhez illően egy hideg, téli éjjelen jött a világra Jonathan és Mara Rosedale egyetlen gyermekeként, Washington DC felső negyedében. Apja programozóként dolgozott egy szoftverfejlesztő cégnél, anyja pedig egy közeli iskolában gyerekeket tanított. A lány csecsemőkorától kezdve békés, szerető családban nevelkedett, és bár nem voltak különösebben gazdagok, nem szenvedtek hiányt semmiben. Szülei tisztességes életet éltek, mindig is a rendszer és a szabályok tiszteletére tanították lányukat, kedves és törődő természetük miatt azonban nehezükre esett félrenézni, mikor a bevándorlók és a burkon kívül rekedtek nyomorúságos helyzetéről volt szó. Sosem vetemedtek törvényszegésre, de lassan megingott hitük a rendszerben. Adományokkal támogatták a rászorulókat, Mara pedig egy időre rendszeres látogatójává vált a nyomornegyednek, hogy nincstelen gyerekeket tanítson a szabadidejében. Winter büszke volt a szüleire, de mivel munkájuk mellett nem tudtak elég időt szakítani lányukra, sokszor érezte magát magányosnak. Gyakran kereste a bajt, hogy egy kis figyelmet kapjon. Lógott a suliból, hanyagolta a tanulást és elszökött otthonról, ezzel sok fejfájást okozva a szüleinek.
Épp hogy betöltötte a tizenhármat, mikor élete nem várt fordulatot vett. Anyja a nyomornegyedben élő gyerekekkel töltötte a délutánt, már sötétedett, mikor hazaindult. Az egyik sikátorban azonban bevándorlók támadtak rá, megölték és kirabolták. Winternek hosszú évekbe telt feldolgoznia ezt a tragédiát. Hirtelen kellett felnőnie és félretennie a gyerekes csínyeket, hiszen az apjának szüksége volt rá. Sikerült megértenie, hogy hiába érez együtt a nincstelenekkel, sosem szabad elhamarkodottan ítélnie, hiszen a nyomor és az éhínség szörnyűségekre tudja rákényszeríteni az embert. Igenis szükség van a szigorra és a törvényekre, hogy az anyjához hasonló tisztességes polgárok biztonságban legyenek. Ez a szilárd meggyőződés sarkallta arra, hogy rendfenntartónak álljon. Keményen dolgozott, hogy elérje célját, nem volt semmi, ami el tudta volna tántorítani. Katonai pályafutását járőrként kezdte, és míg társai rendszerint azért hajtottak, hogy a gazdagabb negyedbe kerülhessenek, ő kifejezetten kérte, hogy a nyomorkerületekben járőrözhessen, olyan mocskokra vadászva, mint amilyenek az anyját is megölték. Fegyelmezettségének, kitartásának és mély elkötelezettségének köszönhetően sikerült bekerülnie a BDIS egyik különleges alakulatába.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.17. 13:41
Yana

image image
image image
image image
image image
 
 
 
gabriella wilde endless love gif
 

2016.03.28. 14:59
Amy


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG