P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 188 cm
Hajszín sötétbarna
Szemszín barna
Etnikum izraeli-amerikai
Megkülönböztető jegyek -
Tartózkodási jogosultság DC SZÜLÖTT
Nick Darcy


Tulajdonságok

Gage első ránézésre felszínes, anyagias gyökérnek tűnhet. Nos, ebben van is igazság bőven, de hadd említsem meg páratlan hűségét, kitartását és bátorságát is. Igaz, hogy látszatra épp ennek ellenkezőjét feltételezné az ember, de kötelességeit valójában véresen komolyan veszi. Önértékelése nagyrészt a teljesítményén múlik, így mindig igyekszik a legjobbat nyújtani. Hajlamos mindenből versenyt csinálni (kemény dolog két idősebb fivérrel felnőni), és a kudarc meglepően mélyen érinti, bár egyben motiválja is. A győzelem ugyanilyen nagy jelentőséggel bír a számára, ezért leplezetlen, nagyszájú büszkeséggel viseli a sikert és őszintén tisztel mindenkit, akinek elismerésre méltó a teljesítménye. Megfelelési kényszere ellenére a csapattal közösen elért sikerekben is örömét tudja lelni; a lényeg, hogy így vagy úgy, de beérjen a célba. Emiatt a felfogás miatt hajlamos a "formabontó" megoldások alkalmazására, azaz gyakran enyhén kifogásolható módon akar célba érni, ami csak úgy számít fairnek, ha a szabályzatot szigorúan szó szerint vesszük. Az efféle szőrszálhasogatásokkal sokaknak az agyára megy, de találékonysága azért elismerendő. Szereti a kihívásokat, főleg, ha szabad teret adnak neki egy probléma megoldásában, és így saját maga verekedheti át magát az akadályokon, de a parancsokat is gond nélkül, pontosan teljesíti. Valahogy mégis kompenzálnia kell megkérdőjelezhető humoráért, ami többnyire játékosnak szánt, de gyakran kényelmetlen helyzeteket eredményező oltásokból és túlzó önfényezésből áll. Hajlamos a lehető legalkalmatlanabb szituációkban elővenni a vicceit, ami miatt úgy tűnhet, mintha nem venné komolyan a helyzetet. Ez a hozzáállás a magabiztosságában gyökeredzik, de amint úgy érzi, hogy a kezéből kicsúszott az irányítás, meghúzza magát. Éles helyzetekben képes megadni a kellő tiszteletet az adott szituációnak vagy személynek, csak akarnia kell. Életfilozófiájának kulcsa a Carpe Diem, vagy másnéven #yolo. Így hívja az adrenalinfüggőségét. Nincs különösebb küldetéstudata és nem célja a rendteremtés, és ha vannak is szilárd nézetei, nem ad nekik hangot - egyszerűen csak azt teszi, amiért megfizetik. Ha nem teszi meg ő, majd megteszi valaki más. Ezzel a gondolattal próbálja elűzni a mardosó bűntudatot.


háttér

tl;dr: Négygyerekes családból származik, ami a háborús évek során fokozatosan szétesett. Egyedül az öccsével őrizte meg jó kapcsolatát a végsőkig, és miután a tél vele is végzett, Gage belevágott a számára elérhető legjövedelmezőbb szakmába, és a kormány szolgálatába állt. //

Gage egy szerény bevételű családba született Washington D.C. egyik szintén lepukkant, délkeleti szomszédságában. A háború előtt édesanyjuk egy közeli kifőzdében dolgozott, mint pincérnő, apjuk pedig a börtönből való szabadulása óta képtelen volt helytállni a munkaerőpiacon. Nem sokan foglalkoztatnak szívesen egy cserbenhagyásos gázolásért lesittelt, adósságban fuldokló játékfüggőt, így hát a családnak abból kellett megélnie, amit a felesége nagy nehezen összekapart. A férfi azután hagyta el őket, hogy a negyedik fiuk, Noah súlyos szellemi fogyatékossággal jött világra. Az egyébként is boldogtalan, a megélhetési problémák körül forgó házasságnak itt vége szakadt, és a négy fiú magára maradt a nővel, aki a minimálbérért is vért izzadt.

Amikor az öt fiú nem alkalmi munkákat látott el vagy a házimunkában segített, akkor a legifjabb fivért istápolták, aki értelmi fogyatékossága miatt egyedül aligha bírt volna ki öt percet anélkül, hogy bajba kerüljön. Az óvóbácsi feladata többnyire a második legfiatalabbra, azaz Gage-re hárult. Minden órájának minden percében fél szemét Noah-n tartotta; segített neki bekötni a cipőjét, fürdette, megtanította biciklizni és minden este addig nem dőlhetett be az ágyba, míg fel nem olvasott egy estimesét. Eközben az anyjuk túlórázott és a bátyjaik azon fáradoztak, hogy elővarázsolják a megfelelő tőkét egy családi vállalkozás alapításához.

Az autószerviz terve elég megvalósíthatónak tűnt – egészen a háború kezdetéig. Ekkor a két idősebb bátynak be kellett állnia a hadseregbe, és Gage-re hárult egy újabb feladat. Ez azonban nem sokáig maradt így; ahogy sok más család életében, Dawsonék számára is fordulópontot jelentett a Tél. A legjobb opció ekkor a katonaság volt, de erre mind az anyja, mind Noah alkalmatlan volt, a bátyjai felől pedig azóta nem hallottak, hogy besoroztak.

A robbanás után a pincében töltött idő szinte napoknak tűnt. Az idegőrlő várakozás után odakintről sziréna hallatszott, és egy hangszóróba beszélő férfi hangja felszólított bármely esetleges túlélőt, hogy jöjjenek elő, és megkezdődött az evakuáció. Egy kisebb karaván haladt végig a hóviharon, és a környező házakból csupán néhány ember merészkedett elő a felhívásra, ők is szörnyű állapotban. A hószánokon ülő férfiak segítőkészen a járművekre segítették a túlélőket, de a férőhelyekkel gondban voltak. Mivel egyelőre még senki sem volt tisztában a sugárzás mértékével, a mentőosztag mindenkit bőszen siettetett. Gage éppen azon volt, hogy felsegítse először az anyját, majd Noah-t a lassan haladó kamionra, amikor az öccse váratlanul hisztirohamban tört ki, mert a plüssállatát – amit a katasztrófa alatt végig szorongatott – a pincében hagyta. Gage igyekezett megmagyarázni neki, hogy már nincs idejük visszamenni érte, de Noah egyre makacsabbul vergődött, és amikor a bátyja megpróbálta egy erős rántással észhez téríteni, egyenesen elvesztette a fejét. Gage hamar rájött, mekkora hibát követett el, és azonnal engedett a szorításán – tudta, hogy ezt a túlméretezett gyereket már nem tudja erővel felrugdosni a kamionra, így előbb le kell nyugtatnia, bár ő is halálra van rémülve. Noah azonban kihasználva a helyzetet kicsúszott a bátyja kezei közül, és a többszáz méterre lévő házuk felé kezdett sprintelni. Gage érezte, ahogy az anyja ujjai a karja köré fonódnak, és igen, tisztán hallotta: "Hagyd menni". A mentőosztagos férfi kijelentette, hogy a szennyeződés mindannyiukkal végezhet, mire megteszik az utat a pincéig és vissza, így választhat: felszáll, vagy elmennek nélkülük. Ezt már ordítania kellett a hóviharon keresztül száguldó fiú után, aki már csak a lábnyomokat követve volt képes Noah nyomába eredni.

A plüssmackó meglett, a karaván nem. Rendületlenül menetelt a két tizenéves fiú, de a szirénát már nem hallották, csak a szél süvítését. Gage mégsem bánta meg a tettét, mert Noah-nak így nem kellett egyedül töltenie az utolsó perceit. Gage ezután követte az összes fizikailag egészséges és épelméjű ember példáját, és a hadseregbe állt. A telet kiképzéssel töltötte, és utána is ezen a pályán maradt. A pénzhez nehezen szokott hozzá, de hamar belészeretett. Az évek során mindent vagy semmit alapon egyre tovább növelte a tétet, mígnem tízévnyi kiképzés után, huszonhét évesen csatlakozott a speciális alakulathoz. Itt annyit keres, amennyiről tinédzserként álmodni sem mert.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.10. 13:56
Darcy

    

aaaaand season 2 Gage

a.k.a Gage the Egg:

2017.07.10. 13:35
Darcy


Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!