P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 169 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek nincs
Tartózkodási jogosultság bevándorló
Nick Kalea


Tulajdonságok

Talán az a szó, ami a legjobban jellemzi őt a kiszámíthatatlan. Jól leplezi érzéseit, megtanulta visszafojtani őket, ami miatt nehéz megmondani, hogy valóban vidám, boldog, szomorú, csalódott... de a fortyogó dühhöz hasonló érzelmeket már sűrűbben mutat, mint pozitívakat. Gyakran úgy tűnik, hogy nincsenek érzései és igyekszik fenntartani ezt a látszatot. Erősnek akar mutatkozni és az is - mind mentálisan, mind fizikailag. A küzdelem szerves részét képezi az életének, adrenalinfüggőnek mondható. Szereti a veszélyes helyzeteket, imádja azt a mámorító érzést, ami ezek kiváltanak belőle. Szinte őrült módjára szeret szembemenni félelmeivel és gyakran már-már habozás nélkül tesz olyan dolgokat, amiket más kétszer is meggondolna. Számára csak egy játék az élet, benne értelmetlen figurákkal. Úgy tűnik, hogy nem fél attól, hogy meghal - de mégis, ha szorult helyzetbe kerül ő is, mint minden élőlény élni akar és előtörnek belőle az életösztönök. Türelme igenis véges, mindig tenni akar valamit, hosszas semmittevéssel alaposan fel lehet húzni őt - viszont ezen kívül kevés más dolog van, ami könnyedén feldühíti. Jó a felfogóképessége és logikája, amiknek köszönhetően gyorsan tanul, leginkább ezeknek köszönheti, hogy idáig eljutott és bepótolta hiányosságait.


háttér

Egy romos épületben született, éjféltájt. Kint töltött évei alatt ugyanabban a csoportban élt, ami nagyrészt családtagokból és rokonokból állt. Mindaddig szülei amennyire csak lehetett megpróbálták megóvni őt a kinti veszedelmektől - ez azt is magába foglalta, hogy kevés dolgot árultak el neki a világukról. Mindig ő volt ez első, így a helyzetükhöz képest keveset nélkülözött. Tíz éves volt, amikor felpakolták egy járműre és a szülei egy csapat idegennel magára hagyták őt. Az autó a városba vitte a kislányt. A szülei valahogy elintézték, hogy bejusson, de mivel ő akkor még kicsi volt, nem tudta, hogy pontosan hogyan is tették azt. Csak egy dolgot tudott - a korábban nekiadott medállal meg kellett keresnie egy Cole Rios nevű férfit, aki a rendfenntartóknál dolgozik. Történetesen ő az apja felőli nagybátyja volt. Mint később megtudta, még évekkel a születése előtt az apját bűncselekmény miatt száműzték a város biztonságán túlra. Cole ennél többet nem árult el neki, ő pedig nem faggatta. A szülei magára hagyták. Igaz, hogy jót akartak neki de Cyra szerette a csoportját. Szeretett ott élni a viszontagságok ellenére is, de mivel szülei megszabadultak tőle, dacból már a városban maradt. Idővel kezdte megkedvelni az új környezetét is. Cole igyekezett megoldani, hogy Cyra minden szellemi lemaradottságát behozza, lassan terelgetni kezdte a lány sorsát, hogy a későbbiekben biztosan megélhessen egyedül is. Úgy érezte, hogy tartozik ennyivel az öccsének, bár Cyra kissé teher volt számára, mégis segítette őt amiben tudta - mindezt kissé azzal a hátsó szándékkal is, hogy minél gyorsabban önállósítja a lányt, annál hamarabb megszabadulhat tőle. Cyrat hozzá hasonlóan a rendfenntartói pálya vonzotta, ezért miután végzett az iskolával elkezdte a képzését. Ekkor, mint társai, ő is 18 éves volt, ugyanis még korábban behozta azt a pár iskolai évet, amivel lemaradt kortársaitól a kint rekedtség miatt.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.16. 21:15
pezsy


Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!