P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 169 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek nincs
Tartózkodási jogosultság bevándorló
Nick Kalea


Tulajdonságok

Talán az a szó, ami a legjobban jellemzi őt a kiszámíthatatlan. Jól leplezi érzéseit, megtanulta visszafojtani őket, ami miatt nehéz megmondani, hogy valóban vidám, boldog, szomorú, csalódott... de a fortyogó dühhöz hasonló érzelmeket már sűrűbben mutat, mint pozitívakat. Gyakran úgy tűnik, hogy nincsenek érzései és igyekszik fenntartani ezt a látszatot. Erősnek akar mutatkozni és az is - mind mentálisan, mind fizikailag. A küzdelem szerves részét képezi az életének, adrenalinfüggőnek mondható. Szereti a veszélyes helyzeteket, imádja azt a mámorító érzést, ami ezek kiváltanak belőle. Szinte őrült módjára szeret szembemenni félelmeivel és gyakran már-már habozás nélkül tesz olyan dolgokat, amiket más kétszer is meggondolna. Számára csak egy játék az élet, benne értelmetlen figurákkal. Úgy tűnik, hogy nem fél attól, hogy meghal - de mégis, ha szorult helyzetbe kerül ő is, mint minden élőlény élni akar és előtörnek belőle az életösztönök. Türelme igenis véges, mindig tenni akar valamit, hosszas semmittevéssel alaposan fel lehet húzni őt - viszont ezen kívül kevés más dolog van, ami könnyedén feldühíti. Jó a felfogóképessége és logikája, amiknek köszönhetően gyorsan tanul, leginkább ezeknek köszönheti, hogy idáig eljutott és bepótolta hiányosságait.


háttér

Egy romos épületben született, éjféltájt. Kint töltött évei alatt ugyanabban a csoportban élt, ami nagyrészt családtagokból és rokonokból állt. Mindaddig szülei amennyire csak lehetett megpróbálták megóvni őt a kinti veszedelmektől - ez azt is magába foglalta, hogy kevés dolgot árultak el neki a világukról. Mindig ő volt ez első, így a helyzetükhöz képest keveset nélkülözött. Tíz éves volt, amikor felpakolták egy járműre és a szülei egy csapat idegennel magára hagyták őt. Az autó a városba vitte a kislányt. A szülei valahogy elintézték, hogy bejusson, de mivel ő akkor még kicsi volt, nem tudta, hogy pontosan hogyan is tették azt. Csak egy dolgot tudott - a korábban nekiadott medállal meg kellett keresnie egy Cole Rios nevű férfit, aki a rendfenntartóknál dolgozik. Történetesen ő az apja felőli nagybátyja volt. Mint később megtudta, még évekkel a születése előtt az apját bűncselekmény miatt száműzték a város biztonságán túlra. Cole ennél többet nem árult el neki, ő pedig nem faggatta. A szülei magára hagyták. Igaz, hogy jót akartak neki de Cyra szerette a csoportját. Szeretett ott élni a viszontagságok ellenére is, de mivel szülei megszabadultak tőle, dacból már a városban maradt. Idővel kezdte megkedvelni az új környezetét is. Cole igyekezett megoldani, hogy Cyra minden szellemi lemaradottságát behozza, lassan terelgetni kezdte a lány sorsát, hogy a későbbiekben biztosan megélhessen egyedül is. Úgy érezte, hogy tartozik ennyivel az öccsének, bár Cyra kissé teher volt számára, mégis segítette őt amiben tudta - mindezt kissé azzal a hátsó szándékkal is, hogy minél gyorsabban önállósítja a lányt, annál hamarabb megszabadulhat tőle. Cyrat hozzá hasonlóan a rendfenntartói pálya vonzotta, ezért miután végzett az iskolával elkezdte a képzését. Ekkor, mint társai, ő is 18 éves volt, ugyanis még korábban behozta azt a pár iskolai évet, amivel lemaradt kortársaitól a kint rekedtség miatt.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.16. 21:15
pezsy


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******