P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

 

Magasság 169 cm
Hajszín barna
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek nincs
Tartózkodási jogosultság bevándorló
Nick Kalea


Tulajdonságok

Talán az a szó, ami a legjobban jellemzi őt a kiszámíthatatlan. Jól leplezi érzéseit, megtanulta visszafojtani őket, ami miatt nehéz megmondani, hogy valóban vidám, boldog, szomorú, csalódott... de a fortyogó dühhöz hasonló érzelmeket már sűrűbben mutat, mint pozitívakat. Gyakran úgy tűnik, hogy nincsenek érzései és igyekszik fenntartani ezt a látszatot. Erősnek akar mutatkozni és az is - mind mentálisan, mind fizikailag. A küzdelem szerves részét képezi az életének, adrenalinfüggőnek mondható. Szereti a veszélyes helyzeteket, imádja azt a mámorító érzést, ami ezek kiváltanak belőle. Szinte őrült módjára szeret szembemenni félelmeivel és gyakran már-már habozás nélkül tesz olyan dolgokat, amiket más kétszer is meggondolna. Számára csak egy játék az élet, benne értelmetlen figurákkal. Úgy tűnik, hogy nem fél attól, hogy meghal - de mégis, ha szorult helyzetbe kerül ő is, mint minden élőlény élni akar és előtörnek belőle az életösztönök. Türelme igenis véges, mindig tenni akar valamit, hosszas semmittevéssel alaposan fel lehet húzni őt - viszont ezen kívül kevés más dolog van, ami könnyedén feldühíti. Jó a felfogóképessége és logikája, amiknek köszönhetően gyorsan tanul, leginkább ezeknek köszönheti, hogy idáig eljutott és bepótolta hiányosságait.


háttér

Egy romos épületben született, éjféltájt. Kint töltött évei alatt ugyanabban a csoportban élt, ami nagyrészt családtagokból és rokonokból állt. Mindaddig szülei amennyire csak lehetett megpróbálták megóvni őt a kinti veszedelmektől - ez azt is magába foglalta, hogy kevés dolgot árultak el neki a világukról. Mindig ő volt ez első, így a helyzetükhöz képest keveset nélkülözött. Tíz éves volt, amikor felpakolták egy járműre és a szülei egy csapat idegennel magára hagyták őt. Az autó a városba vitte a kislányt. A szülei valahogy elintézték, hogy bejusson, de mivel ő akkor még kicsi volt, nem tudta, hogy pontosan hogyan is tették azt. Csak egy dolgot tudott - a korábban nekiadott medállal meg kellett keresnie egy Cole Rios nevű férfit, aki a rendfenntartóknál dolgozik. Történetesen ő az apja felőli nagybátyja volt. Mint később megtudta, még évekkel a születése előtt az apját bűncselekmény miatt száműzték a város biztonságán túlra. Cole ennél többet nem árult el neki, ő pedig nem faggatta. A szülei magára hagyták. Igaz, hogy jót akartak neki de Cyra szerette a csoportját. Szeretett ott élni a viszontagságok ellenére is, de mivel szülei megszabadultak tőle, dacból már a városban maradt. Idővel kezdte megkedvelni az új környezetét is. Cole igyekezett megoldani, hogy Cyra minden szellemi lemaradottságát behozza, lassan terelgetni kezdte a lány sorsát, hogy a későbbiekben biztosan megélhessen egyedül is. Úgy érezte, hogy tartozik ennyivel az öccsének, bár Cyra kissé teher volt számára, mégis segítette őt amiben tudta - mindezt kissé azzal a hátsó szándékkal is, hogy minél gyorsabban önállósítja a lányt, annál hamarabb megszabadulhat tőle. Cyrat hozzá hasonlóan a rendfenntartói pálya vonzotta, ezért miután végzett az iskolával elkezdte a képzését. Ekkor, mint társai, ő is 18 éves volt, ugyanis még korábban behozta azt a pár iskolai évet, amivel lemaradt kortársaitól a kint rekedtség miatt.

 

 

 

1 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.03.16. 21:15
pezsy


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG