P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 166 cm
Hajszín vörösesszőke
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek szeplős arc; bal térden paca alakú heg
Tartózkodási jogosultság ELBÍRÁLÁS ALATT
Nick Maegar


Tulajdonságok

Az a típusú személyiség, aki az egyik pillanatban nyugodtan ül, a másikban pedig pörög, pattog, s robban, akár egy bomba. Könnyű felbosszantani, főleg, ha megtalálod a gyenge pontjait (lásd: a nők alsóbbrendűek a férfiaknál), és egyáltalán nem fogja vissza magát, ha dühkirohanásról van szó. A függetlenség és a szabadság az alapelve, amelyet nagyon vészes és súlyos helyzetekben hajlandó csak feladni. Sokszor nem úgy cselekszik, ahogy az elvárt lenne, tetteit hirtelen meggondolások vezérlik. Szeszélyes természetéből fakadóan szinte sohasem tudni, mire hogyan reagál, viselkedése két pólus között ingázik.
Amennyiben az érzelmeidet vele szeretnéd megbeszélni egy csésze tea társaságában, ne nála foglalj időpontot. Hogyha az övéire vagy kíváncsi, akkor se. Szavai néhányszor csöpögnek a gúnytól, illetve az iróniától, humorérzéke sajátos. Ez utóbbit legtöbbször akkor veti be, ha olyan váratlan szituáció adódik, amiben rutintalan vagy éppen a leghalványabb gőze sincs, mit kéne tennie, esetleg mondania.
Őszinte (néha már túlontúl), nem rejti véka alá a véleményét. Ész szempontjából a józan paraszti megadatott neki, azonban a másodfokú egyenletekről nem tudsz vele hosszasan elcsevegni. Másrészt, a viselkedésének van egy kisebb „lázadó” beütése, ám ez talán előbb-utóbb ki fog küszöbölődni… és inkább utóbb.


háttér

Chelsea Hayes egy burkon kívüli elhagyatott kisvárosban született egy hirtelen fellángoló, de annál gyorsabban kihunyó szerelem eredményeként. A szülei (nevezetesen Brianna Ryder, illetve Mason Hayes) egy kisebb, nem túl jelentékeny csoport tagjai voltak, ám az útjaik nem sokkal később szó szerint is szétváltak. A kislány az édesanyjával maradt, s a túlélés érdekében csatlakoztak a Robena Cane által irányított embercsoportosuláshoz. Itt, ahogy az Élet Nagykönyvében is meg van írva (de minimum egy romantikus, klisés regényben), Brianna egy újabb és jobb partit talált magának Samuel Wright személyében, aki ráadásul nem különösebben ágált Chelsea létezése ellen. Ebből a – tartósabbnak bizonyuló – kapcsolatból született meg a lány féltestvére, Shay, akivel viszonylag jó kapcsolatot ápol.
A burkon kívüli létezéshez mérten, az aránylag békésebb életükben Brianna hirtelen eltűnése jelentett egy kacifántos fordulatot. Indokként nagy valószínűséggel a nő pattogós, veszélykedvelő személyisége szolgálhatott, amely ütközött Samuel higgadtabb, megfontoltabb gondolkodásmódjával; ám a valódi ok továbbra is egy hatalmas kérdőjelként van jelen a család életében.
Ennek ellenére, Samuel mindent megtett azért, hogy Chelsea ne kövesse az édesanyja példáját, és Shay mellett saját gyermekeként neveli a mai napig is.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2016.04.26. 20:11
Glici

2016.03.07. 09:40
Naomi


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG