P R O J E C T D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

Szabályzat

Én, mint Tisztelt Felhasználó, a Project DC elektronikus formájú beleegyező nyilatkozatának aláírásával kijelentem, hogy:

 • úgy viselkedem, ahogy azt a többi felhasználótól is elvárom.
 • nem személyeskedem, nem leszek agresszív, és nem zaklatok másokat. Nem teszek gyűlölködő megjegyzéseket senkinek a nemére, vallására, etnikumára, fizikumára, vagy szexualitására.
 • túlzottan káromló, ócsárló beszédstílusommal nem minősítem a rólam kialakult képet.
 • a személyes problémáimat nem a chatben hangoztatom.
 • amint bármi kérdésem, vagy problémám adódna, azonnal jelzem a felelős felhasználóknak.

Ezen kívül, mint Büszke Karaktertulajdonos, kijelentem, hogy:

 • annyi karaktert fogok csak birtokolni, amennyivel még elbírok, és ezek közül egyikről sem felejtkezem el belátható időn belül.
 • karaktereim számát és nemét úgy kategorizálom, hogy azok ne bontsák meg a fennálló nemek közti egyensúlyt. Ha az egyensúly már nem létezik, következő karakteremnél törekszem a kivitelezésére.
 • karakteremet úgy alkotom meg, hogy az minden tulajdonságával, legyen az külső, vagy belső, megfeleljen a Project DC arculatának.
 • karakterem nem lehet tökéletes.
 • karakterem csakis úgy viselkedik majd, ahogy az tőle elvárható. Nem vesz 180 fokos személyiségi fordulatot, hacsak ezt valami nem indokolja.

Továbbá, mint Kedves Reagíró, kijelentem, hogy reagjaimban:

 • E/1, vagy E/3. személyű, múlt idejű leírást használok.
 • sosem a minimumra törekszem.
 • a „minőség fontosabb, mint a mennyiség‟ elvet követem.
 • a Magyar Helyesírás Szabályait követem, szükség esetén a Word helyesírás-ellenőrzőjét használom.
 • mindig csakis a saját karakterem irányítom. 

Elfogadom, hogy amint ezen pontokban leírtaknak nem teszek eleget, a következményeket azok teljes súlyával vállalom.


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG