P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

 

Magasság 172 cm
Hajszín fekete
Szemszín kék
Etnikum amerikai
Megkülönböztető jegyek tetoválássá átalakított gyártási számsor a tarkón; anyajegy a háton
Tartózkodási jogosultság DC szülött
Nick Maegar


Tulajdonságok

Hogyha valaki öt percnél több időt tölt Monday közelében, legnagyobb valószínűséggel elsősorban ezzel a szóval tudná jellemezni: gyámoltalan. Végtelen naivitással tekint a nagyvilágba, szentül hisz abban, hogy az emberiség nem velejéig romlott, s ekképpen viselkedik ő is másokkal. Állandóan új esélyt szavaz meg másoknak, ezért roppant könnyű őt kihasználni, vagy éppen megtéveszteni, mindennemű hátsószándékkal. Ehhez az illetőnek elég kedvesnek lennie, valamint egy mosolyt villantania az androidra, ő pedig készségesen hisz akárkinek. A gyámoltalansága és az ebből fakadó együgyűsége kéz a kézben jár, valamint, nem éppen szerencsés csillagzat alatt született: ügyetlen, tehát, ha valamit el lehet rontani, azt ő kétségkívül meg is teszi. Kicsit butácska, lexikális tudása nagyon az alapokat súrolja, így bárkit – aki akármilyen okossággal áll elő – őszintén tud csodálni, szélsőséges esetekben akár isteníteni is.

A beszédhibája miatt – noha az évek folyamán erre is született megfelelő magyarázat – rendkívül szűkszavú, leredukálva azon lehetséges, lebukással járó esetek számát, mikor fény derül a valódi mivoltjára: egy android. Ennek ellenére mindig barátságos, talán túlzottan simulékony természetű (és nagyon érzékeny), ahol tud, ott lehetőségei szerint segít. Hogyha a helyzet és valaki úgy kívánja, tud szorgalmas is lenni, ám időnként elkapja a lustaság gépszíja, ebből pedig nagy nehézséggel tör ki.

Szellemileg kissé visszamaradottnak tűnik állítólagos kora ellenére, ezt bizonyítja az, hogy lehetetlenül rajong olyan dolgokért, amelyek láttán mások csak a szemöldökük vonogatják, és lássuk be: Monday általában nincsen a szituációk csúcsán.


háttér

Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban, mikor még az androidgyártás még javából virágzott Washington DC „kis” városában, történt az az eset, hogy Monday Evans – bár ekkor még nem ezen a néven futott, hanem csupán egy számsor volt a sok közül – tág értelemben véve meglátta a napvilágot, mint android. Eredeti feladatköre ápolás és betegellátás lett volna, ám a prototípusába csúszott baki (beszédhiba) miatt egyetlen másodpercet sem töltött el eredeti munkájában, így úgy is mondhatnánk, hogy életének első éveit legfőképpen a roppant izgalmas porosodással és a dolgozók gyermekeire való vigyázással töltötte. Ám, ahogy az lenni szokott, minden jónak és unalmasnak egyszer vége szakad.

A világ fordult egyet, s az androidok talpa alatt képletesen is égni kezdett a föld az új szabályok bevezetésével; a gyár bezárt, az androidlány pedig egyszeriben a semmi közepén találta magát, küzdve minden egyes életben töltött napért. Ekkor alkotta meg a másoknak furának tűnő nevét: a Monday a gyártási napjának neve, valamint az Evans vezetéknevet az egyik ott robotolótól kölcsönözte, majd lassanként elvegyülve az alvilág népei között, megkezdte a saját kis monoton életének kialakítását.

Munkát keresett, valamint átalakítatta a sorszámát egy tetoválássá, hogy kevésbé legyen feltűnő, amennyiben ha az amúgy rövidre vágott haja nem takarná, se merüljön fel az ember fiában mindenféle kétség első körben. Mondhatnánk azt is, hogy egy tökéletes szabálytisztelő polgár életét éli, de… ez valahol elbukott a létezése gyökerénél: hogy egy android.

 

 

 

2 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2017.07.08. 17:23
Maegar

2016.03.05. 17:16
Naomi


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG