P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

Igénylés
[5-1]

2017.07.31. 22:14 Idézet

Képek:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/6e/b5/a8/6eb5a8873957ce159942d24dfaf11e09.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/22/04/30/220430b229b0aa85626f6c72b95888e0.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/89/0e/14/890e148a0b1166303b9c3bf343de54ad.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/fc/a6/97/fca697b4d4bf99363a7fe7c76a85480d.jpg

FC: Danielle Campbell

MBTI: INFJ

Alapadatok

Neve: Genevieve „Jennie” Morgan
Neme: nő
Kora: 17 év
Születésnapja: január 21.
Születési helye: burkon kívül
Jelenlegi lakhelye: burkon kívül
Foglalkozása: -

Megfigyelhető külső jellemzők

Magasság: 163 cm
Hajszín: barna
Szemszín: kék
Etnikum: afgán-amerikai
Egyéb megkülönböztetők: nincs

A személyisége tükrözi mindazon sarkalatos pontokat, amely a túléléshez szükséges. Nyugalma olyan, akár a végtelen, csendesen hullámzó óceán, és a viszonylag jó felismerő képességével pontosan fel tudja térképezni azt, mikor kell csukva tartania a száját vagy éppen egy kínos szituációban kámforrá válnia. Nem mondható kifejezetten visszahúzódónak, azokkal szívesen barátkozik, akiket már jobban megismert a hónapok vagy évek folyamán. Szereti felderíteni azokat, akiknek fordítva görbül a mosoly az ajkukra, még ha ez alapos fejtörést is okoz számára; ennek ellenére nem mondható teljes értékű önfeláldozónak, egy csipetnyi önzőség mindig motoszkál benne, a kulisszák mögött. Amit a fejébe vesz, amellett makacsul kitart, szavak nélkül is. Emellett van benne egy leheletnyi pesszimizmus, amit néha egy kis fekete humorral koronáz meg. Önmagában szakadatlanul elemez, összerak, időnként tépelődik, de a világért sem vallaná be másoknak. (Ahogy azt sem, hogy időnként szüksége lenne egy kiadós ölelésre.)
A szó szoros értelmében nem bátor, ódzkodik a pisztolytól (főleg attól, hogy a bénázások közepette lábon lövi magát), szereti, ha az események békés mederben folynak. A csatáit maximum szóban, nem tettben vívja meg. Viszonylagos zárkózottsága ellenére a tekintete nyitott könyv, még ha a vonásait igyekszik is kontrollálni. A körülményeknek köszönhetően talán egy kicsit koraérett, nem ma jött le a falvédőről, így az átlagnál nem ostobább.
Csak a fogát szívva ismeri be a hibáit; nem bírja az őt érő kritikákat. Pedig néha átesik a ló túloldalára, meg elég szőrszálhasogató tud lenni, ha a békés óceán, ami a nyugalmát szimbolizálja, úgy dönt, ideje dagályként előrenyomulni.
 

 

>> Anno tizenhét évvel ezelőtt, mikor Genevieve Morgan meglátta a napvilágot, még nem is sejtette, miféle világba pottyant azáltal, hogy a háborús esztendők lassan a végükhöz értek, s mindez megpecsételődött mindazzal, amit mások nukleáris Télnek, de ő maga csak egy közel tízévnyi jeges borzalomnak hív, noha a korai kezdetekre nem igazán emlékszik. A leukémiával küzdő édesanyját ideje korán vesztette el, így az édesapjára maradt teljes egészében a nevelése, akit már annak előtte is rajongásig bálványozott, de ez által a kötődése még inkább szorosabbra fűződött.

>> A Tél beköszöntével egy kolóniához csatlakoztak a nagynénje családjával együtt, s a kezdeteket közösen vészelték át, egészen addig, mígnem a Tél mellett édesapja betegsége is beintegetett az ablakon. Hatalmas szerencséjére pont ez idő tájt épült meg a Burok, s az általa nem ismert múltnak köszönhetően az apja bebocsájtást nyert – ő nélküle. Noha a szíve legbelül vérzett, hosszas rimánkodások után sikerült rávennie, hogy éljen a lehetőségével; jobban szerette volna az édesapját egészségesen, bár távol tudni, mintsem halottnak.

>> A további években a nagynénjével, Gemmával, illetve annak férjével maradt, akik jobb híján a pótcsaládot jelentették számára onnantól kezdve. Az idő előrehaladásával a kolónia népessége hol csökkent, hol pedig növekedett (bár ez utóbbi nem feltétlenül volt jellemző), a velük levő emberek közül azokat ismerte, akikkel Gemmáék is szóba elegyedtek, mégsem törekedett arra, hogy bárkivel is közelebbi kapcsolatot ápoljon. A körülmények nem kifejezetten adtak lehetőséget arra, hogy akárkit megszeressen, mert be nem vallottan tartott attól, hogy őt is elveszti előbb vagy utóbb.

>> Éppen a tizennegyedik életéve felé tartott, mikor a Tél visszahúzódott, s immáron a meggyérült kolónia a szélrózsa minden irányába szétszéledt. A burkon kívül pedig aligha veszélytelen két idősödő és egy éppen tinédzser számára, egyedül, mindenféle fegyver nélkül, miközben többen is úgy döntöttek, ideje beizzítani a rablópandúr játékban bizonyított tehetségüket, immáron élesben. A túlélés érdekében csatlakoztak Robena Cane csapatához.

>> Mára Genevieve szilárdabb elhatározásokkal és a kezdetleges félénkségét félig-meddig levetkőzve áll meg a talpán úgy, ahogy tud. Érdekli valamennyire a gyógyítás, így amennyiben kedve és ideje engedi, szívesen segédkezik Tessa mellett, hogy ellesse a fortélyokat, és mellette igyekszik egy olyan kamasz életét élni, amilyen csak megadatik a burkon kívül. Még ha az nem is fenékig tejfel.


Nicknév: Maegar
Elérhetőség: farkaslany.gica@gmail.com

 


2017.07.27. 17:29 Idézet
Mary


2017.07.27. 16:35 Idézet
Mary]

FC: Merritt Patterson


Alapadatok

Neve: Marcoum, Karyll
Neme: nő
Kora: 25
Születésnapja: július 26.
Születési helye: burok alatt
Jelenlegi lakhelye: burok alatt
Foglalkozása: Csempész, kereskedő

Megfigyelhető külső jellemzők

Magasság: 178 cm
Hajszín: Barna
Szemszín: Kék
Bőrszín: Fehér
Egyéb megkülönböztetők: A bal alkarjának belső részén egy hosszú, pár milliméter széles vágás

[ Ha Karyll megjelenik, rögtön ez a szó jut eszébe bárkinek, aki meglátja: nemes. Karizmatikus kisugárzású és határozott megjelenésű, kiállása magabiztosságot sugároz. Tartása egyenes, léptei jó kondícióról árulkodnak, míg mozgása mégis nőies és finom. Egyszerre ötvöződik lényében a gazdagság egykori pompája, s az elmúlt évek vaskemény gyötrelmei. Nem illik a törvényen kívüliek közé, s nem csak külsejével, hanem széles látókörével és ravasz intelligenciájával. Tökéletesen örökölte édesapja stratégiai és diplomáciai érzékét, melyhez hatalmas, bátor szív társul és kőkemény akarat, mely inkább makacsság és bizonyítási vágy, mintsem ésszerűség olykor. Ízig-vérig minden porcikája él és dobog, szenvedélyes és erős hittel bízik mindabban, amit a szíve és esze helyesnek vél. Megbízható, szavahihető és tiszta teremtés, egy új fajta modern hős, aki csendben szerez élelmet a szeretteinek, de megosztja azt a rászorulókkal. Habár érzelmei olykor elvakítják célja elérésében, nehezen alakít ki érző emberi kapcsolatokat. Érzelmei valahol alámerültek a mélybe, mikor édesapját kivégezték, s azóta nem szeret, csupán megbecsül. Elismerését nehéz kivívni, de lojalitása felbecsülhetetlen érték. Lehetetlen vitapartner, kézzel-szavakkal mar, ha veszélyt érez, kemény szavai olykor sebezhetőségét leplezik. Hevessége, ugyanakkor hideg feje bámulatos ellentétben áll egymással. Olyannyira összetett karakter, hogy szinte képtelenség kiismerni.]

[ Karyll életútja épp annyira eseménydús és színes, mint amennyire viszontagságokkal teli. Családja kulcsfontosságú szerepet játszott az egykor ismert világban, ahol még létezett egy Amerikai Egyedült Államok nevű ország, s ahol Vinon Marcoum, Karyll édesapja egy volt azok közül, akik a békéért és az emberek megmentéséért küzdöttek fáradtságot nem ismerve. Vinon kiváló diplomáciai érzékkel rendelkezett, s korának egyik legelismertebb szakmabelijeként megszámlálhatatlan verejtékes órán át tárgyalt a békéért. Azonban a becsvágy, félelem és megszállottság irányította tébolyban egy olyan ember, mint ő nem vihette sikerre elképzeléseit. Valamennyien tudjuk, hogy a későbbiekben mi történt, s az országok és határvonalak elhalványulása után Vinon diplomata elavult alkatrésszé vált a gépezetben. A vezetőség létszámcsökkentése a pénzhiány és gyanakvás miatt vált szükségessé, s habár a Marcoum család egy ideig még megtűrt egységként maradhatott Washington D.C.-ben, ellátást és védelmet kapva, ám az új, az androidok tartását illegálisnak nyilvánító törvény miatt megint vesztettek népszerűségükből a felsőbb körökben. A Marcoum család nagy becsben, szinte családtagként tartotta számon androidjukat, ami korábban nem csak Vinon munkájában segédkezett, de a gyerekek körüli teendőket is elvégezte. Egyfajta szoros kötelék alakult ki köztük, ezért Vinon többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó a halálba küldeni őt. Az ellenszegülést persze megtorlás követte: Vinont példastatuációként nyilvánosan kivégezték, valamint államellenes bűnökkel is megvádolták, hogy erősítsék a burok alatti propagandát, Yndatot, feleségét, valamint fiúkat, Karyll bátyját, Vincát elhurcolták. A zűrzavarban és a lakás felforgatásakor androidjuk, Raarkoo megszöktette Karyllt és húgát Jynnát, akik az alvilágba menekültek, s azóta bujkálással, androidok szöktetésével és mentésével foglalkoznak. Karyll szívében azóta harag és megvetés él a rendszer ellen, vad szívvel kutat elvesztett édesanyja és bátyja után, közben neveli húgát és próbál saját magára is rátalálni.]

Nicknév: Mary
Elérhetőség: kurtosadria@gmail.com


2017.07.11. 22:23 Idézet

Kapcsolódó kép
Kapcsolódó kép

.FC: Aidan Turner

MBTI: INFJ

Alapadatok

Neve: Jace Hart
Neme: férfi
Kora: 34
Születésnapja:  április 22.
Születési helye: burkon kívül
Jelenlegi lakhelye: burok alatt
Foglalkozása: műkincs kereskedő

Megfigyelhető külső jellemzők

Magasság: 183 cm
Hajszín: sötétbarna
Szemszín: sötétbarna
Bőrszín: fehér
Egyéb megkülönböztetők: sebhely a bal vállán

A szótárban a ’kitartás’ magyarázata mellé akár Jace Hart fényképét is odaragaszthatnánk. Nagy álmok megálmodója, de kitartásának köszönhetően meg is tudja valósítani azt, amit elképzelt, mindezt úgy, hogy közben megőrzi jómodorát. Kifejezetten optimista, az akadályok nem tántorítják el a céljától; csak új megoldásokat kell keresni, hogy túljusson rajta. Nem szeret az életéről beszélni, ezért féligazságokat hint el magáról, ha nagyon muszáj. Szereti, hogy egy kis titok lengi körül, és nem bánja, bármit is terjesszenek róla. Egy féloldalas mosollyal visszakérdez, hogy „valóban?”, ha valaki kérdőre vonja, aztán már tovább is lép egy történetet mesélve európai kalandjai elferdített változatáról. Mégis, az, hogy így elfedi élete eseményeit, szöges ellentétben áll azzal, ahogy a múltja egy aprócska szeletéhez ragaszkodik, és ahogy eköré építette fel a személyiségét. A többit jobb szeretné végleg elfelejteni, különösen a háborúban töltött éveket. Irtózik az erőszaktól, a kulturált tárgyalások híve, ahol lehetőleg egy ital mellett beszélhet tárgyalópartnerével.

Értékeli a kemény munkát, és nagylelkű azokkal szemben, akik neki dolgoznak. Jace cserébe feltétlen hűséget kíván. A modorába nem lehet belekötni, és igazán elbűvölően tud viselkedni. Figyelmes beszélgetőpartner alapvetően érdeklődő természete miatt. Könnyen megtalálja az emberekkel a közös hangot, finoman kitapogatva, mi hajtja őket tovább az életben. Ugyanakkor nagyon távolságtartó, nehezen bízik meg másokban, ám ha valaki elnyerte a bizalmát, az számíthat rá bármikor, bármilyen helyzetben. Mindig nyugodt, ami úgy tűnhet a külső szemlélő számára, hogy hidegvérű, érzelemmentes, és senki sem tudja, milyen érzések bugyognak a felszín alatt.

 

Jace Hart Jason Hartnellként látta meg a napvilágot az USA legkellős közepén lévő, mégis a külvilágtól elzárt farmon. Ha a kis Jace kiállt a verandára, és körbe fordulva elnézett a távolba, nem látott mást, csak a pusztaságot. Az ő családja volt az egyike azoknak a farmereknek, akik még meg tudtak élni valahogy a nagyüzemek mellett, ám így is nagy adósságokba kellett verniük magukat a szülőknek, hogy fenntarthassák a farmot. Jace már egészen kiskorától kezdve dologra volt fogva, és ezáltal megtanulta a kemény, kitartó munka megbecsülését.

Tizenegy évesen aztán egy tűzvészben elvesztette a családját, és Doug bácsikájához került, akinek történetesen sikerült meggazdagodnia abból, hogy mindig haladt a korral még a farmján is, és az egyik központi tejellátóvá vált a háború előtti bő másfél évtizedben. A nagybácsi felesége azonban nem nézte jó szemmel az új arcot, aki a szüleitől semmi mást, csak adósságot örökölt, amit a rokonoknak kellett kifizetniük. Jace természetesen tudta, hogy Doug bácsi milyen terhet vállalt magára és próbált még keményebben dolgozni, mint ahogy otthon tette.

Az újabb tragédia tizenöt évesen érte, amikor is a nagybácsi hirtelen meghalt. Jace is az örökösei között volt, azonban az özvegy elérte, hogy a fiú minél kevesebbet kapjon az örökségből… Aztán kitört a háború, és Jace az utolsó három évben a fronton harcolt. Nem hitte, hogy túl fogja élni, mégis túlélte. Ráadásul ezekben a nehéz, vérrel és halállal teli években esett először és utoljára szerelembe. A fővárosban állomásozott a csapata, amikor megismerkedett a leglenyűgözőbb lánnyal, akit valaha látott. Azonban a románc nem tudott kibontakozni, mert a katonák egy hónap múlva tovább álltak, de Jace úgy érezte, végre volt miért harcolnia és volt miért életben maradnia.

Amikor a háború véget ért, Jace visszatért az egyetlen helyre, amit otthonnak mondhatott – elhunyt nagybácsikája farmjára –, de ott nem fogadták szívesen, így hát Jace fogta magát és az örökségét, és először arra gondolt, visszamegy a fővárosba, hogy újra megtalálja azt a lányt, akiért túlélte a harcokat, de hamarosan kiderült, hogy hiú ábrándokat kerget. Semmi esélye sem volt, a lány magasabb körökben forgott, mint Jace.

Így hát Jace úgy döntött, először műveli magát, majd bejárta Európát, és elvállalt bármilyen munkát, amit talált, legyen az legális vagy illegális. A hosszú, nukleáris telet azzal töltötte, hogy kapcsolatokat és pénzt szerezzen. Az illegális munkák jobban jövedelmeztek, Jace szeme előtt pedig csak a cél lebegett, úgyhogy egyre mélyebb körökben forgolódott, és szépen lassan kinőtte magát a kapcsolatai révén.

Egy évvel azután, hogy a világ megmaradt nagyvárosai burkokkal zárták el magukat a külvilágtól, Jace új emberként tért vissza Washington DC-be, ahol újra meg kellett vetnie a lábát. Kicsiben kezdte, eleinte csak egy galériát nyitott a háború előtti művészetnek szentelve azt, majd fokozatosan kinőtte magát. Csak a letelepedés után tudta meg, hogy a lány, akiért elérte mindezt, már férjes asszony. Azonban ez nem tántorította el Jace-t attól, hogy megvalósítsa terveit. Ma már egy aukciós háza is van, ahol kétes eredetű műtárgyakat vásárolhatnak azok, akik meg tudják fizetni.


2016.03.03. 21:37 Idézet

A szabályzat és az történet figyelmen kívül hagyása nem ment fel senkit sem a betartása alól!

Regisztrációt csak sikeres karakterigénylés után fogadunk el.

A fórumra csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.

PRdc


[5-1]

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******