P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

A városiak

A falon belül születtek, vagy valamilyen módon belépést nyertek a városba. Az információkhoz, épületekhez, forrásokhoz, eszközökhöz meghatározott szintig (alfától deltáig) férhetnek hozzá. 

ELIT - A rendszer irányítói és támogatói. Többnyire politikusok vagy befolyásos vállalkozók, befektetők. A Tanács tagjai vagy bizalmasai, akik kizárólag saját érdekeiket szem előtt tartva formálják a szabályokat. Kétszínű módon minden szabad felületet propagandával tüzdelnek tele, hogy elhitessék a polgárokkal: a rendszert a közjó érdekében hozták létre.
DOLGOZÓK - Az elit által elismert, polgári állást betöltő személyek, akik nem állnak szemben a rendszerrel - vagy legalább is nem nyilvánosan. Ide tartoznak a rendfenntartóktól a kereskedőkön át a tanárok is.
TÖRVÉNYEN KÍVÜLIEK - Androidok, illegális bevándorlók és illegális tevékenységet folytató emberek: adócsalók, bevándorlók és androidok pártfogói, ellenőrizetlen kereskedelmet folytató személyek. A nyomornegyedek tele vannak velük,. 

 

kívülállók

A sivatagban vándorló vagy védtelen városokat benépesítő emberek és androidok. Némelyek még minden erejükkel azon vannak, hogy bejussanak a védőréteg alá, mások viszont már rég feladták a küzdelmet. A városi hírekhez, inforációkhoz nincs hozzáférésük.

NOMÁDOK - Vándorló csoportosulások. Gyakran ugyanazon városokból származnak: ha egy város készletei kifogynak, a nomádok szedik a sátorfájukat és továbbállnak. Az erőszaknak nem hívei (főképp a fegyver-és munícióhiány miatt), ezért cserekereskedelmet folytatnak a többi nomáddal, vagy foglalt városokba érve szövetséget kötnek az ottaniakkal és zsákmányt vagy szaktudást ajánlanak fel.
SZÁMKIVETETTEK - Egykori elítéltek, akiket börtön híján büntetésül száműztek a városból. Mivel a városokkal való kereskedelemből büntetett előéletük miatt kiszorultak, az egyetlen esélyük a túlélésre a Föld végtelen pusztaságában elszórtan elhelyezkedő oázisvárosokban való szerencsejáték és fosztogatás. Több ilyen szerveződés rója a sivatagokat, és gyakran folyik közöttük harc a burokkal nem védett, de begyűjthető zsákmányokkal teli városokért.

 


Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com    *****    Nyerj akár 1 millió forint értékû bitcoint. A játék ingyenes.    *****    Tudtátok, hogy a Csiga-biga gyerekdalban eredetileg szó sincs tûzrõl?    *****    LEGYÉL FARMASI TANÁCSADÓ VAGY VEZETÕ! OTTHONI MUNKA, MAGAS KERESETI LEHETÕSÉGGEL! HA MOST CSATLAKOZOL, MÉG NYERHETSZ IS!    *****    Mi mennyi 2018 - Árak, változások 2018 - minimálbér, családi pótlék, adókedvezmények 2018    *****    Légy te is a Farmasi csapaom tagja!!!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    A Dynasty és a TVD 8.évadából megismert színésznõ, Nathalie Kelley elsõ hazai rajongói lapja. KATT! KATT! KATT!    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BEAUTY-FASHION BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    Karácsonyra AJÁNDÉKOZZ szeretteidnek, barátaidnak SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓP ELEMZÉST 3 ÉVES ELÕREJELZÉSSEL!