P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

A városiak

A falon belül születtek, vagy valamilyen módon belépést nyertek a városba. Az információkhoz, épületekhez, forrásokhoz, eszközökhöz meghatározott szintig (alfától deltáig) férhetnek hozzá. 

ELIT - A rendszer irányítói és támogatói. Többnyire politikusok vagy befolyásos vállalkozók, befektetők. A Tanács tagjai vagy bizalmasai, akik kizárólag saját érdekeiket szem előtt tartva formálják a szabályokat. Kétszínű módon minden szabad felületet propagandával tüzdelnek tele, hogy elhitessék a polgárokkal: a rendszert a közjó érdekében hozták létre.
DOLGOZÓK - Az elit által elismert, polgári állást betöltő személyek, akik nem állnak szemben a rendszerrel - vagy legalább is nem nyilvánosan. Ide tartoznak a rendfenntartóktól a kereskedőkön át a tanárok is.
TÖRVÉNYEN KÍVÜLIEK - Androidok, illegális bevándorlók és illegális tevékenységet folytató emberek: adócsalók, bevándorlók és androidok pártfogói, ellenőrizetlen kereskedelmet folytató személyek. A nyomornegyedek tele vannak velük,. 

 

kívülállók

A sivatagban vándorló vagy védtelen városokat benépesítő emberek és androidok. Némelyek még minden erejükkel azon vannak, hogy bejussanak a védőréteg alá, mások viszont már rég feladták a küzdelmet. A városi hírekhez, inforációkhoz nincs hozzáférésük.

NOMÁDOK - Vándorló csoportosulások. Gyakran ugyanazon városokból származnak: ha egy város készletei kifogynak, a nomádok szedik a sátorfájukat és továbbállnak. Az erőszaknak nem hívei (főképp a fegyver-és munícióhiány miatt), ezért cserekereskedelmet folytatnak a többi nomáddal, vagy foglalt városokba érve szövetséget kötnek az ottaniakkal és zsákmányt vagy szaktudást ajánlanak fel.
SZÁMKIVETETTEK - Egykori elítéltek, akiket börtön híján büntetésül száműztek a városból. Mivel a városokkal való kereskedelemből büntetett előéletük miatt kiszorultak, az egyetlen esélyük a túlélésre a Föld végtelen pusztaságában elszórtan elhelyezkedő oázisvárosokban való szerencsejáték és fosztogatás. Több ilyen szerveződés rója a sivatagokat, és gyakran folyik közöttük harc a burokkal nem védett, de begyűjthető zsákmányokkal teli városokért.

 


A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******