P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

A városiak

A falon belül születtek, vagy valamilyen módon belépést nyertek a városba. Az információkhoz, épületekhez, forrásokhoz, eszközökhöz meghatározott szintig (alfától deltáig) férhetnek hozzá. 

ELIT - A rendszer irányítói és támogatói. Többnyire politikusok vagy befolyásos vállalkozók, befektetők. A Tanács tagjai vagy bizalmasai, akik kizárólag saját érdekeiket szem előtt tartva formálják a szabályokat. Kétszínű módon minden szabad felületet propagandával tüzdelnek tele, hogy elhitessék a polgárokkal: a rendszert a közjó érdekében hozták létre.
DOLGOZÓK - Az elit által elismert, polgári állást betöltő személyek, akik nem állnak szemben a rendszerrel - vagy legalább is nem nyilvánosan. Ide tartoznak a rendfenntartóktól a kereskedőkön át a tanárok is.
TÖRVÉNYEN KÍVÜLIEK - Androidok, illegális bevándorlók és illegális tevékenységet folytató emberek: adócsalók, bevándorlók és androidok pártfogói, ellenőrizetlen kereskedelmet folytató személyek. A nyomornegyedek tele vannak velük,. 

 

kívülállók

A sivatagban vándorló vagy védtelen városokat benépesítő emberek és androidok. Némelyek még minden erejükkel azon vannak, hogy bejussanak a védőréteg alá, mások viszont már rég feladták a küzdelmet. A városi hírekhez, inforációkhoz nincs hozzáférésük.

NOMÁDOK - Vándorló csoportosulások. Gyakran ugyanazon városokból származnak: ha egy város készletei kifogynak, a nomádok szedik a sátorfájukat és továbbállnak. Az erőszaknak nem hívei (főképp a fegyver-és munícióhiány miatt), ezért cserekereskedelmet folytatnak a többi nomáddal, vagy foglalt városokba érve szövetséget kötnek az ottaniakkal és zsákmányt vagy szaktudást ajánlanak fel.
SZÁMKIVETETTEK - Egykori elítéltek, akiket börtön híján büntetésül száműztek a városból. Mivel a városokkal való kereskedelemből büntetett előéletük miatt kiszorultak, az egyetlen esélyük a túlélésre a Föld végtelen pusztaságában elszórtan elhelyezkedő oázisvárosokban való szerencsejáték és fosztogatás. Több ilyen szerveződés rója a sivatagokat, és gyakran folyik közöttük harc a burokkal nem védett, de begyűjthető zsákmányokkal teli városokért.

 


Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG