P R O J E C T  D C

FIGYELEM!

AZ ANDROIDOK ÉS ILLEGÁLIS BEVÁNDORLÓK REJTEGETÉSE BŰNCSELEKMÉNYNEK MINŐSÜL!

SEGÍTSE VÁROSUNK BIZTONSÁGÁT, ÉS AMENNYIBEN INFORMÁCIÓJA VAN JOGTALAN TARTÓZKODÁSRÓL, HALADÉKTALANUL ÉRTESÍTSE AZ ILLETÉKES HATÓSÁGOT!
 

 

Intercom

MOBILNÉZET

 
Hirdetés

vár: -, cserekérés a chatben lehetséges!

 
Térfigyelés

CAM: 101-Szeméttelep [Alvilág]
Azonosítva: Nora Mercer & Preston Roarke szervkereskednek.

***

CAM: 140-Dinch&Coffee [Alvilág]
Azonosítva: Monday Evans & Reid Coleman & Pandora Lang nyelvórákat vesznek.

***

CAM: 224-Casino [Felvilág]
Azonosítva: Ethan Ashbourne & Gage Dawson túsztárgyalnak.

***

CAM: 212-The Cage [Felvilág]
Azonosítva: Karyll Marcoum & Castor Sangrey piszkos ügyekbe bonyolódnak.
 
 
tudakozó
Szerkesztők: Kaya, Darcy, kendra
Design: Kaya
Nyitás: 2016.03.14. 2017.06.07.
Téma: Élőszereplős, poszt-apokaliptikus-/ disztópikus szerepjáték

A játék világát befolyásolni fogják az előre eltervezett történetszál eseményei, melyekhez a csatlakozás opcionális és bármikor lehetséges (a falon kívüli karaktereknek később). A fő cselekmény a fórumon és a főoldalon követhető nyomon. Az oldal nyomokban 18 éven felülieknek szánt tartalmat tartalmazhat.

PINTEREST & TUMBLR

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
forgalom
Indulás: 2016-02-27
 

 

Játéktér
Fórumok : A burkon kívül Fórumok: 

Témák: Hozzászólás (Utolsó)
Országút

Az országút mellett fut végig párhuzamosan a háborúk óta felújított vasútvonal. A betonúttal a városban élők nem igazán törődtek, hiszen kevésbé van szükségük rá, mint a kint élő száműzötteknek és lázadóknak, így az utat kisebb kátyúk, és nagyobb kráterek tarkítják szabálytalan időközönként. Autókat havonta egy-kettőt látni már csak; ha épségben is maradt az autód, az olajat kivétel nélkül a burkok alá szállítják már.

11 (2017.08.03.)
Benzinkút

A semmi közepén árválkodó benzinkutacska láttán felcsillant ugyan a szemed, de el kell szomorítsalak; ha volt is bármi errefelé, más már régen elvitte. Mostanra csupán jó menedékül szolgálhat a napsütés ellen, valamint a hálózati kapcsolat sem az utolsó. Élvezd az ittlétet, csak vigyázz, ki ne raboljanak közben! A pandúrok sajnos elég gyakoriak a környéken. Meg tulajdonképpen úgy mindenhol...

10 (2016.05.04.)
Túlélőtanya

A parkolóház közelében található ez a tanya, sokszor lézengenek itt a csoportok tagjai, ha éppen egy kis távolságot akarnak tartani az "otthontól". Nem mondható kihalt területnek, és látszik, hogy rendszeresen látogatott hely. Olyan, mint mondjuk egy park. Kevesebb növénnyel, több... lommal. Sajnos a halastavat sem sikerült még betelepíteni.

18 (2016.04.17.)
Vasútállomás

A határ közvetlen közelében található a vasútállomás, ami általában kint meg is áll, a városba pedig csakis a kormány emberei engedhetik be a szerelvényeket, és annak utasait, minden rakományukkal. A szállítmányt szigorúan ellenőrzik, emellett pedig vigyáznak is rá, hiszen köztudott, hogy az állomás egy, a törvényenkívüliek nagylétszámú csoportjának törzshelyévé vált az évek folyamán. Gyakran erőszakosak, és nem egyszer kísérletet tettek már a teheráru eltulajdonítására.

4 (2016.03.28.)
Autóbusz-állomás

Valami őrült úgy döntött, hetente egy alkalommal üzemelteti kisbuszát a korábbi állomások igénybevételével; csak pénzed legyen hozzá, és tudd pontosan, mikor érkezik a busz. Talán késik egy órát, talán másnap jön csak, de ha annyira kétségbeesett vagy, sétálhatsz is a sivatagban, hátha összefutsz az öreg Tommyval. Egy kis perkáért felenged a járműre, és elvisz oda, ahová a szíved húz. Esetleg ha a várakozás mellett döntesz, és kirámolnád a kis üzletet - semmi; én mondtam!

1 (2016.03.02.)
Parkolóház

Kis városkánk határának falaitól nagyjából tíz kilométerre (körülbelül kétórányi sétára) futhatunk bele ebbe a parkolóházba. A föld felett háromemeletes, valamint egy pinceszintes, fedett építményről van szó, bár az üvegablakai néhány helyen meglehetősen hiányosak. Korábban autók, napjainkban lázadó csoportok táboroznak itt, akik belakták magukat úgy a hűvös sarkokba, ahogy az évek óta gazdátlanul álló járművekbe is. Illetve, ha úgy vesszük, már nem gazdátlanok.

1 (2016.03.01.)
Városfalak

Hiába állomásoznak fegyveres őrök DC határán, ellenőrizve minden ki- és beutazót, mégis vannak olyan elvetemültek, akik hosszú heteken át megfigyelve a mozgásuk, betanulva a pisi- és ebédszünetek idejét, megpróbálnak betörni a városba. Elvétve találni lyukkezdeményeket, ahol korábbi bátor pályázók megpróbáltak áttörni a magas betonfalakon, de csúfos kudarcot vallottak. Mégis azt mondom neked, hogy van esélyed bejutni! Csak okosnak kell lenned egy picit.

1 (2016.03.01.)

 

Ha fújnak az õszi szelek - forogjanak a papírforgók!!! Négy szép színes forgó érkezett a Mesetárba! Kukkantsatok be!    *****    Légy a magad asztrológusa! INGYENES az asztrológia OKTATÁS az ASZTRO-suliban.    *****    Születési horoszkóp,+3 év elõrejelzés,+ biotérkép = 2000 Ft.utána ingyenes Tanácsadás, telefonon skype -on,messengeren!    *****    Butterfly-Wings - Egy18 éves lány blogja; érdekes cikkekkel, videókkal, véleményekkel várja a látogatókat. ^-^    *****    Tokio Hotel FANFICTION | Tokio Hotel véleményblog | Tokio Hotel FANFICTION fordítások | Tokio Hotel Fanfiction | TH blog    *****    A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG